Θεσσαλονίκη: Στα πράσα πιάστηκε μαστροπός

704159-xeiropedes.jpg

11-06-2016 14:52

Ο 45χρονος συνήθιζε να οδηγεί μια ιερόδουλη στα ερωτικά της «ραντεβού».

Την ώρα που οδηγούσε μια 32χρονη σε ερωτικό ραντεβού, τα οποία προγραμματίζονταν μέσω του διαδικτύου, συνέλαβαν το απόγευμα της Παρασκευής (10/06) ένας 45χρονο άνδρα, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, είχαν εντοπίσει ιστοσελίδα συνοδών, μέσω της οποίας διαφημιζόταν η δυνατότητα προγραμματισμού ερωτικών ραντεβού, με ημεδαπές και αλλοδαπές γυναίκες, έναντι αμοιβής.

Τον 45χρονο «τσάκωσε» η αστυνομία, καθώς μετέφερε σε ξενοδοχείο της πόλης την 32χρονη αλλοδαπή, προκειμένου να πραγματοποιήσει προσυμφωνημένο διαδικτυακό ραντεβού.

Από την έρευνα προέκυψε ότι μέσω της ιστοσελίδας καθορίζονταν οι τόποι προορισμού της εκδιδόμενης γυναίκας, οι χώροι διαμονής, αλλά γινόταν και κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων των επαγγελματικών ταξιδίων της. Στο αυτοκίνητο που τη μετέφερε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.195 ευρώ και τρία 3 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούνταν για τις σχετικές συνεννοήσεις.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για άμεση συνέργεια σε μαστροπεία, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ σε βάρος της 32χρονης γυναίκας βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...