Συνταγματική Αναθεώρηση: Αντί για λεφτά, πάρτε Σύνταγμα…

704037-2533578.jpg

11-06-2016 7:10

Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει να αλλάξει το Σύνταγμα σε μια περίοδο που η χώρα μας βρίσκεται υπό καθεστώς σκληρής επιτροπείας – Απίστευτο παρασκήνιο

Η αδυναμία της κυβέρνησης και του ίδιου του πρωθυπουργού να ολοκληρώσει τη διαπραγμάτευση και να προχωρήσει στη διακυβέρνηση και στον απεγκλωβισμό της χώρας από την ύφεση, είναι πλέον ξεκάθαρη.

Ο κ. Τσίπρας όχι μόνο δεν μπορεί να υλοποιήσει αυτά που υποσχέθηκε όταν ήταν στην αντιπολίτευση, αλλά ούτε το παράλληλο πρόγραμμα για το οποίο δεσμεύτηκε στις τελευταίες εκλογές.

Εν ολίγοις ο πρωθυπουργός της… Αριστεράς εγκλωβίστηκε στην ίδια τη ρητορική του και στην πρόσκαιρη εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι δανειστές και πλέον αναζητά τρόπους για να παραμείνει στην εξουσία και να μην επιβεβαιώσει τα σενάρια περί «Αριστερής παρένθεσης».

Δυστυχώς για τον ίδιο και την κυβέρνησή του, αλλά πολύ περισσότερο, δυστυχώς για τον ελληνικό λαό, ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πλέον να υποσχεθεί το παραμικρό, ούτε για ανάπτυξη, ούτε για κούρεμα του δημόσιου χρέους, ούτε για φυγή προς τα εμπρός.

Η χώρα είναι και θα παραμείνει αλυσοδεμένη δημοσιονομικά για τουλάχιστον μισό αιώνα ακόμα και αυτό το ξέρουν όλα τα στελέχη της αριστερής κυβέρνησης.

Το επικίνδυνο στην όλη ιστορία είναι πως εν μέσω αυτής της πολιτικο – οικονομικής διαταραχής όπου αμφισβητείται ευθέως η εθνική κυριαρχία της χώρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛ. αποφασίζουν να ανοίξουν και θέμα αλλαγής Συντάγματος.

Πόσο ακίνδυνο μπορεί να θεωρούν οι ιδεοληπτικοί της αριστεράς το άνοιγμα μιας συζήτησης για αλλαγή του Συντάγματος και ενώ η χώρα μας βρίσκεται υπό καθεστώς σκληρής επιτροπείας;

Τελικά είναι θέμα πολιτικής απειρίας των κυβερνώντων ή κάτι άλλο;ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...