Ο Παπανδρέου «φλερτάρει» τον ΣΥΡΙΖΑ

703699-gap-tsipras.jpg

09-06-2016 21:44

Μετά τα «ορφανά» του ΠΑΣΟΚ που βρήκαν πολιτική στέγη στην Κουμουνδούρου, τώρα και ο Γιώργος Παπανδρέου αναζητά συμμαχίες με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ έκανε «άνοιγμα» προς το κυβερνών κόμμα αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Σε συνέντευξή του στην ΕΤ-3 επισήμανε ότι δεν τον ενδιαφέρει απλώς η εφαρμογή του Μνημονίου, αλλά η υλοποίηση μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η χώρα και είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να έχει ένα πρόγραμμα μεγάλων διαρθρωτικών αλλαγών.

Ο κ. Παπανδρέου παρουσίασε την πρότασή του για εθνική συνεννόηση και ζήτησε «να φύγουμε από τις μικροφιλοδοξίες και να δούμε ότι σε αυτή τη χώρα όλοι θα βουλιάξουμε».

Σε ερώτηση σχετικά με το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς και αν υπάρχουν προσωπικά προβλήματα που δεν αφήνουν συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ, απάντησε: «Εγώ δεν θα το βάλω σε προσωπική βάση. Μπορεί να υπάρχουν προσωπικά προβλήματα, αλλά εγώ δεν κρατάω πικρίες με κανέναν. Αυτό που χρειάζεται είναι να δούμε: Μπορούμε πάνω σε ένα πρόγραμμα; Δεν είναι θέμα το όνομα ή το ποιος είναι ο άλλος. Μπορεί να υπάρξει ένα πρόγραμμα που θα συμφωνήσουμε γενικότερα, πολιτικές και παραγωγικές δυνάμεις της χώρας;».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...