«Μπρούσκο»: Η κρυφή συνάντηση που θα ανάψει «φωτιές»

435186-654654-26.jpg

08-06-2016 18:10

Ο Σήφης δίνει μυστικό ραντεβού με τη Μελίνα, το οποίο θα αντιληφθεί ο Αχιλλέας, ενώ Ματθαίος και Αναστασία προσπαθούν να έρθουν και πάλι κοντά.

Ανατροπές, συγκρούσεις και αποκαλύψεις θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της σειράς του ΑΝΤ1 που προβάλλεται καθημερινά στις 9.00 μ.μ. Ο Ματθαίος με τον Παύλο για μια ακόμα φορά πιάνονται στα χέρια μέσα στο λιμάνι των Χανίων κι ο Αχιλλέας αποφασίζει να ανακατευτεί κι αυτός στη διαμάχη τους.

Η επίσκεψη των μπράβων του Τζιράκη στο σπίτι του Πάτροκλου τρομοκρατεί τη Χρυσάνθη, που αποφασίζει να δράσει. Την ίδια στιγμή ο Αχιλλέας επιτίθεται και αυτός στον Παύλο με αφορμή το περιστατικό που είχε προηγηθεί με τον Ματθαίο. Ο Γιαννακάκης, αγανακτισμένος με τη συμπεριφορά των Ματθαίων και κυρίως του Αχιλλέα, στέλνει προειδοποιητικό- απειλητικό μήνυμα στη Μελίνα να τον κρατήσει μακριά του. Παράλληλα ο γιος του Σήφης φλερτάρει όλο και πιο πολύ την Aλκηστη και της δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του.

Την προκαλεί έντονα, προκειμένου να τη φέρει στο σημείο να ανταποκριθεί. Η Χρυσάνθη, πανικοβλημένη από το περιστατικό με τους μπράβους του Τζιράκη, αποφασίζει να πάει και να τον συναντήσει, έτσι ώστε να μάθει σε τι ακριβώς κατάσταση έχει μπλέξει ο γιος της.

Ο Τζιράκης ενημερώνει τον μυστηριώδη άντρα που βρίσκεται πίσω από την όλη πλεκτάνη με συνέπεια ο Πάτροκλος να κινδυνεύει ακόμα πιο πολύ.

Τα πράγματα μεταξύ Ματθαίου και Αναστασίας αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Eτσι οι δυο τους αποφασίζουν να περάσουν χρόνο μαζί και να σκεφθούν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Η πρόσκληση φιλοξενίας στις Σπέτσες, απ’ τον φίλο του Αχιλλέα, ταράζει την Μελίνα και κάνει τα πάντα για να το αποφύγει. Η Χρυσάνθη, μπροστά στον φόβο να χτυπήσουν οι τοκογλύφοι τον Πάτροκλο του δίνει να πληρώσει το ποσόν που τους οφείλει.

Η πρόσκληση σε δείπνο του Αλκιβιάδη προς τη Μελίνα και τον Αχιλλέα αναστατώνει τον Σήφη. Ο νεαρός Γιαννακάκης, σε έξαλλη κατάσταση, απαιτεί από τη Μελίνα να συναντηθούν κρυφά από τον Αχιλλέα στο σπίτι του, προκειμένου να του εξηγήσει τον λόγο που κάνουν παρέα με την Aλκηστη και τον Αλκιβιάδη, ο Αχιλλέας όμως εμφανίζεται απροειδοποίητα με αποτέλεσμα να επακολουθήσει μεγάλος καβγάς. 

Ο Διαμαντής μαθαίνει ότι ο Πάτροκλος έχει αγοράσει κι άλλα αμπέλια και μαζί με τη Χρυσάνθη ανησυχούν πολύ για το ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά. Παράλληλα ο μυστηριώδης άντρας που καλύπτεται πίσω από τον Τζιράκη, έχει βάλει στο στόχαστρο την περιουσία της Χρυσάνθης.

Πηγή: tv έθνοςΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...