«Η λέξη που δεν λες»: Τα πρώτα γυρίσματα της νέας μεγάλης παραγωγής του Alpha

435219-.jpg

08-06-2016 16:30

Μετά από ένα δημιουργικό διάστημα προετοιμασίας και προβών, η κάμερα άρχισε να γράφει τα πρώτα πλάνα της νέας μεγάλης παραγωγής του Alpha «Η λέξη που δεν λες».

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 30 Μαΐου και θα διαρκέσουν όλο το καλοκαίρι. Η σειρά βασίζεται στο σίριαλ «The A Word» της Keshet και πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας, η ζωή της οποίας αλλάζει ξαφνικά όταν ο εξάχρονος γιος, που θεωρούν ιδιοφυία στη μουσική, διαγιγνώσκεται με αυτισμό. Η υπόθεση διαδραματίζεται σε μια κωμόπολη των Χανίων, με φόντο τα Λευκά Όρη.

 «Η λέξη που δεν λες» θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν και έχει την υπογραφή του βραβευμένου σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη. Το σενάριο είναι της Κατερίνας Γιαννάκου ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι: Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης κ.α. Στον ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...