Βλέπουμε φωτογράφους, πιάνουμε χέρι… με αυτή τη σειρά…

435059-rapti-xeri-xerigiwrkas.jpg

07-06-2016 23:22

Έτσι….αυθόρμητα… λέμε τώρα. Δεν είναι και λίγο ψυχαναγκασμός αυτό; Να έχεις άγχος για την εικόνα που θα απαθανατίσουν οι φωτογράφοι μη και σχολιαστεί η “γλώσσα του σώματος” ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.

Όχι ότι δεν το έχουμε δει να συμβαίνει. Το έχουμε δει και μάλιστα πρόσφατα και με ζευγάρια που παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις της “ανάγνωσης” των φωτογραφιών τους παραμένουν μαζί και είναι και μια χαρά. 

Καταλαβαίνουμε όμως και το άγχος τους. Γιατί άγχος δείχνει η κίνηση του Λούκα Γιώρκα να σπεύσει να πιάσει το χέρι της αγαπημένης του Έλενας Ράπτη τη στιγμή που αντιλαμβάνεται πως οι φωτογράφοι έχουν αρχίσει να τραβάνε. 

Μέχρι εκείνη την στιγμή περπατούσαν χαλαροί απλά δίπλα δίπλα. Με το που αστράφτει το πρώτο φλας και ξεκινάνε οι “ριπές” το χέρι του Λούκα απλώνεται στο πλάι, πιάνει λίγο άτσαλα στο επόμενο καρέ το χέρι της Έλενας και στο τρίτο πια με λαμπερά χαμόγελα περπατάνε χέρι χέρι. 

Ας είναι καλά μαζί ως ζευγάρι κι ας περπατάνε και σε άλλα πεζοδρόμια, αυτό έχουμε να πούμε εμείς. Γιατί τελικά αυτό είναι και το μόνο που έχει σημασία. ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr