Δύσκολες ώρες για την Πωλίνα – Κανένα ίχνος από το γιο της


07-06-2016 22:05

Ο 21χρονος Απόστολος αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου

Ώρες αγωνίας για την τραγουδίστρια Πωλίνα, η οποία ψάχνει τον μονάκριβο γιο της εδώ και 3 ημέρες!

Ο 21χρονος Απόστολος, ο οποίος σπουδάζει στην Γλασκώβη ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα την προηγούμενη Κυριακή, όμως δεν ήρθε με την προγραμματισμένη πτήση, κάτι που ανησύχησε ιδιαίτερα την Πωλίνα.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν στο αεροδρόμιο, στις 20.30 της Κυριακής ώστε να τον υποδεχθεί, αλλά εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Η ίδια έχει να επικοινωνήσει μαζί του εδώ και τέσσερις ημέρες, καθώς η τελευταία τους επικοινωνία έγινε το βράδυ του Σαββάτου όταν εκείνος την ενημέρωσε πως θα ερχόταν την επόμενη μέρα στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τραγουδίστρια επικοινώνησε με την αεροπορική εταιρία, όμως οι εκπρόσωποι της δεν μπόρεσαν να δώσουν κάποιο στοιχείο, καθώς ο νεαρός είναι ενήλικος και τηρείται απόρρητο. Παράλληλα, η ίδια προσπάθησε να τον καλέσει και στο κινητό του, το οποίο όμως παραμένει κλειστό.

Η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον 21χρονο και σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει «Ο γιος μου έκοψε νωρίς τον ομφάλιο λώρο, στα 15. Δεν άντεχε την καταπίεσή μου. Είμαι πολύ περήφανη για τον γιο μου, ο οποίος αποφάσισε μόνος του να πάρει την ζωή του στα χέρια του. Μας είπε μια μέρα εγώ θα φύγω θα πάω να σπουδάσω στην Αγγλία με 200 ευρώ στην τσέπη!»

Να σημειωθεί ότι από τις Ελληνικές Αρχές ενημερώθηκε μέσω του γραφείου της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας ενημερώθηκε το τμήμα της Interpol που ανέλαβε και τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Με πληροφορίες από StarΠΗΓΗ : Newsbomb.gr