Βλαντίμιρ Πούτιν: Είμαι φίλος της Ελλάδας

703090-poutin-ellada.jpg

07-06-2016 21:03

Τις πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στη Ρωσία και την Ελλάδα υπογράμμισε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, στο περιθώριο του διεθνούς φόρουμ για τα ΜΜΕ, στη Μόσχα, με θέμα «Νέα εποχή στη δημοσιογραφία, αντίο στην εποχή της μετά-συμβατικότητας», οι εργασίες του οποίου διεξάγονται στη Μόσχα.

Μετά το τέλος της ομιλίας του ο Ρώσος Πρόεδρος είχε σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο και γενικό διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλη Ψύλο, ο οποίος μετείχε σε πάνελ για θέματα “Λογοκρισίας και Ελευθεροτυπίας”, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι φίλος της Ελλάδας».

Κατά την συζήτηση έγινε αναφορά στην πρόσφατη επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στο Άγιον Ορος και από την πλευρά του ο Βλαντίμιρ Πούτιν τόνισε με έμφαση τις πολύ καλές διμερείς σχέσεις.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη σημερινή του ομιλία, ανέφερε, ότι η δημοσιογραφία πρέπει να είναι αντικειμενική και να μην υπόκειται σε τυχόν κατασταλτική δράση, τονίζοντας, ότι «οι πληροφορίες δεν θα πρέπει να είναι στόχος κάθε άποψης και να μην υπόκεινται σε κατασταλτικές ενέργειες με σκοπό την προσαρμογή».

Συνεχάρη το “Ρωσία Σήμερα” για την 75η επέτειο της λειτουργίας του, εκφράζοντας την ελπίδα, ότι θα συνεχίσει, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια να προβάλλει την εσωτερική και εξωτερική πολιτική της χώρας, την ελκυστικότητα των επενδύσεων στη ρωσική οικονομία και να δίνει στο κοινό ένα ευρύτερο φάσμα απόψεων.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...