Ποσειδώνια 2016: Η ατάκα Τσίπρα σε Λεβέντη για οικουμενική και… Μητσοτάκη

702793-mhtsotakhs-lebenths.jpg

06-06-2016 22:11

Με την ξενάγηση του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Ναυτιλιακή Έκθεση «Ποσειδώνια 2016» ολοκληρώθηκε η παρουσία του πρωθυπουργού στην τελετή των εγκαινίων της Έκθεσης.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στον εκθεσιακό χώρο συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του χαιρετισμού του με τον οποίο κήρυξε την έναρξη της Έκθεσης, ο Αλέξης Τσίπρας ξεναγήθηκε σε πολλά περίπτερα εκθετών από διαφορετικές χώρες και είχε σύντομους διαλόγους μαζί τους.

Στην περίπου 50λεπτη ξενάγησή του επισκέφθηκε μεταξύ άλλων περίπτερα από την Ελλάδα, το Χονγκ Κονγκ, τη Σιγκαπούρη, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Τουρκία, τη Γερμανία, την Κύπρο, καθώς επίσης και τα περίπτερα του τμήματος ναυτιλιακών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Ναυτικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος, του ΟΛΠ, του υπουργείου Ναυτιλίας και της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Μεταξύ των στιγμιότυπων της ξενάγησης και μια ατάκα του πρωθυπουργού προς τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην Έκθεση, όπως επίσης και ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας, περιδιαβαίνοντας τα περίπτερα της Έκθεσης, συνάντησε στιγμιαία στη διαδρομή του τον Βασίλη Λεβέντη, τον χαιρέτησε και του είπε χαμογελώντας με εμφανώς χιουμοριστική διάθεση: «Δεν πιστεύω εκεί με τον Κυριάκο που καθόσασταν να προλάβατε να κάνετε καμιά οικουμενική;».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...