Συλλυπητήρια Βούτση στον Νίκο Νικολόπουλο για το «χαμό» της κόρης του

702760-voutsis.jpg

06-06-2016 18:57

Έπειτα από τη χθεσινή (5/6) γκάφα, με τα συλλυπητήρια που έστειλε στον Νίκο Νικολόπουλο, ενώ η κόρη του βρισκόταν ακόμη στη ζωή, ο Νίκος Βούτσης εξέδωσε σήμερα μια νέα λιτή ανακοίνωση για να εκφράσει τη θλίψη του για το «χαμό» της 16χρονης.

«Αγαπητέ συνάδελφε, σας εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για την τραγική απώλεια της κόρης σας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Βουλής στο νέο συλλυπητήριο μήνυμά προς τον κ. Νικολόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Νίκος Νικολόπουλος χρειάστηκε να ενημερώσει μέσω Διαδικτύου τους φίλους του ότι η Νίκη του δεν πέθανε, έπειτα από τη σύγχυση και την αναστάτωση που προκλήθηκε μετά το συλλυπητήριο μήνυμα του Νίκου Βούτση.

«Η Νίκη μας δεν “έφυγε” ακόμη. Ο ΘΕΟΣ θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει… Εάν είναι θέλημα ΘΕΟΥ πρώτα θα δώσει την καρδούλα της, τα μάτια της και όλα τα ζωτικά της όργανα, χαρίζοντας έτσι Ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Οι ευχές και οι προσευχές βοηθούν την Νίκη μας και δίνουν κουράγιο σε εμάς», έγραψε ο κ. Νικολόπουλος στο Facebook.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr