Το ξέσπασμα του Σρόιτερ: «Ντρέπομαι για κάποιους συναδέλφους…»

434525-desktop2.jpg

06-06-2016 7:30

Με αφορμή τις ραγδαίες εξελίξεις στο Μεγάλο Κανάλι με τον κίνδυνο του λουκέτο ο Αντώνης Σρόιτερ μέσα από πρόσφατη συνέντευξη του ξεσπά.

«Αυτή τη στιγμή ζούμε τον πλήρη μετασχηματισμό του τηλεοπτικού τοπίου. Είναι λυπηρό αυτό που συμβαίνει στο ΜΕGΑ, ένα από τα κανάλια που ξεκίνησαν την ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα, να βρίσκεται σήμερα σε αυτήν τη θέση. Πραγματικά, ντρέπομαι για κάποιους συναδέλφους, οι οποίοι βγαίνουν και λένε ότι είναι καλό να κλείσει ένα κανάλι, και να μείνουν τόσοι εργαζόμενοι άνεργοι.

Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρξουν, άνθρωποι, οι οποίοι την επόμενη μέρα δεν θα ξέρουν πώς να ταΐσουν τις οικογένειες τους. Ας ελπίσουμε το καλύτερο, γιατί το ΜΕGΑ είναι ένα κανάλι με τεράστια ιστορία και θα είναι κρίμα να μείνει εκτός», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv ενώ αναφέρεται και τις τηλεοπτικές άδειες.

«Δεν ξέρω αν θα είναι ο Ιούλιος ο μήνας που θα μετασχηματιστεί η τηλεοπτική αγορά, γιατί εκκρεμούν και προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών και δικαστικές αποφάσεις. Αλλά το βέβαιο είναι ότι ζούμε μια πολύ μεγάλη αλλαγή στα μέσα ενημέρωσης, είτε με τις άδειες είτε χωρίς. Τα τελευταία χρόνια έχει κλείσει τηλεοπτικός σταθμός έχει τεράστια προβλήματα άλλος σταθμός, έχουμε δει μεγάλες αλλαγές στο χώρο των εφημερίδων και των περιοδικών, ενώ δεκάδες έχουν κλείσει. Τα μίντια σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με τα μίντια πριν από επτά-οκτώ χρόνια». ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...