Αλλάζουν όλα στα εργασιακά – Μειώνεται ο κατώτατος μισθός και καταργούνται 13ος και 14ος

702522-ergasiaka.jpg

06-06-2016 6:42

Αριστερός «οδοστρωτήρας» και στις εργασιακές σχέσεις – Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε στο Newsbomb.gr ότι οι δανειστές απαιτούν να περάσουν από τη Βουλή και τα εργασιακά – Δοκιμάζει τη συνοχή της κυβέρνησης η κατάργηση 13ου και 14ου μισθού

Αν και στην κυβέρνηση επιδίδονται σε επικοινωνιακό μπαράζ προκειμένου να πείσουν ότι τα δύσκολα πέρασαν και πλέον επιστρέφει η ομαλότητα των πολιτών, η αλήθεια είναι αρκετά διαφορετική.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο υπουργικό είχε τονίσει πως με τη συμφωνία που επετεύχθη η κυβέρνηση μπορεί να κάνει στροφή στην καθημερινότητα και να κοιτάξει τα προβλήματα των πολιτών.

Ωστόσο, οι δανειστές συνεχίζουν να πιέζουν και να εγείρουν νέες απαιτήσεις, με βασικό ζήτημα τα εργασιακά.

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Newsbomb.gr επιβεβαίωσε πως οι δανειστές απαιτούν το αμέσως επόμενο διάστημα, μέχρι το Σεπτέμβρη το πολύ, να έχει περάσει το πακέτο με τα εργασιακά.

Η ατζέντα των εργασιακών θα ανοίξει στις 20 Ιουνίου όταν η επιτροπή των ξένων εμπειρογνωμόνων, που συγκροτήθηκε κατά κύριο λόγο από τους δανειστές ,με ένα μόνο μέλος της από την ελληνική πλευρά, θα έρθει στην Αθήνα.

Τι θα περιλαμβάνει αυτό το… πακέτο; Ρυθμίσεις που θα αλλάζουν όλα όσα ξέραμε για τις εργασιακές σχέσεις αλλά και τους μισθούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

 

loading...