Οι μαρτυρίες για τη δολοφονία Αγραφιώτου που φέρνουν την ανατροπή

702092-fl1337.jpg

04-06-2016 7:50

Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες ήρθαν στο φως την Παρασκευή 3 Ιουνίου, για τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου που πάγωσε το Πανελλήνιο.

Φίλοι και συνεργάτες της Ελευθερίας Αγραφιώτου που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, μίλησαν για πρώτη φορά στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και τα όσα είπαν, σόκαραν.

Ποιες οι σχέσεις της με την Κύπρο;

Πρόσωπο – «κλειδί» από την Κύπρο όπου ζει, αποκάλυψε πως η Ελευθερία λίγες μέρες πριν εξαφανιστεί του είχε εκμυστηρευτεί πως ήθελε να μεταφέρει τα χρήματα της στη Μεγαλόνησο και σκεφτόταν να μετακομίσει εκεί. Του είχε προτείνει μάλιστα να αγοράσει το μερίδιο του πατρικού σπιτιού στη Λιβαδειά.

Διαβαστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της δολοφονίας Αγραφιώτου

Άναψε το φως για την έρευνα στις τράπεζες

Όταν συνταξιοδοτήθηκε πριν από έξι χρόνια με υψηλό βαθμό, πήρε ένα ποσό εφάπαξ πάνω από 240 χιλιάδες ευρώ. Ο μάρτυρας είπε πως είχε μια ομαδική ασφάλεια ζωής που έκανε η εταιρία προς όλους τους εργαζόμενους, αλλά δεν γνώριζε αν είχε ατομική ή αν είχε ορίσει κάποιον δικαιούχο.

Σύμφωνα με την πηγή από το εργασιακό της περιβάλλον η 69χρονη γυναίκα διατηρούσε θυρίδα σε υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της λεωφόρου Συγγρού, ενώ είναι πιθανόν να είχε στην κατοχή της και λίρες. Το θύμα είχε πουλήσει πρόσφατα ένα διαμέρισμα στην Καλλιθέα και είχε εισπράξει 50 χιλιάδες ευρώ.

Στην εκπομπή της Νικολούλη δόθηκε πληροφορία από αξιόπιστη πηγή που επιβεβαιώθηκε από την Αστυνομία, πως στις 31 Μαΐου εκδόθηκε βούλευμα από τις Δικαστικές Αρχές, για την άρση του τραπεζικού απορρήτου του θύματος.

Πιστεύεται πως μια βαθιά έρευνα στον τραπεζικό χώρο, θα δώσει πολλές απαντήσεις για το κίνητρο αυτού του φρικτού εγκλήματος.

Οι στενές φίλες της κάνουν λόγο για έγκλημα που είχε σαν κίνητρο τα χρήματα της εύπορης Αθηναίας και αποκλείουν την πιθανότητα σεξουαλικής επίθεσης. ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...