Προσλήψεις: 2.267 εποχικοί σε μουσεία, κατασκηνώσεις και νησιά

698864-202119-15409685.jpg

24-05-2016 6:47

Το ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων αναμένεται να προσελκύσουν οι διαγωνισμοί για 2.267 θέσεις θερινής εργασίας σε δήμους, που δέχονται αιτήσεις ή πρόκειται να προκηρυχθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

Οι δήμοι ζητούν κυρίως Εργάτες Πυρασφάλειας – Πυροπροστασίας, Ναυαγοσώστες, Γυμναστές, Πωλητές εκμαγείων σε μουσεία, προσωπικό κάμπινγκ, καθώς και ειδικότητες που έχουν να κάνουν με την καλοκαιρινή φύλαξη σε προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης στα σχολεία.

Ξεχωρίζουν οι διαγωνισμοί του Δήμου Αθηναίων για 130 εποχικούς που θα εργαστούν στις Παιδικές Εξοχές του Αγίου Ανδρέα, αλλά και του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων το οποίο θα προσλάβει 56 συμβασιούχους για τις ανάγκες των μουσείων ανά την επικράτεια.

Τέλος, μέσω του φετινού προγράμματος Δακοκτονίας ξεκίνησε η πρόσληψη 689 εποχικών Γεωπόνων και Εργατοτεχνιτών σε περιφερειακές Διευθύνσεις του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Υποβολή αιτήσεων έως τις 13 Ιουνίου – Στελέχη Πληροφορικής θα προσλάβει η ΤτΕ

Δεκαέξι επιστήμονες Πληροφορικής ζητά η Τράπεζα της Ελλάδος, σύμφωνα με το Εθνος, για τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων του κεντρικού της καταστήματος.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν απαραιτήτως πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον τομέα της Πληροφορικής, συναφή προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών μετά το μεταπτυχιακό και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Αιτήσεις συνοδευόμενες από βιογραφικό σημείωμα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέχρι και τη Δευτέρα 13 Ιουνίου στον ιστοχώρο της Τράπεζας της Ελλάδος.



ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr