ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έξαλλος ο Τσίπρας για τους χειρισμούς στην υπόθεση με τις offshore

701809-2534404.jpg

03-06-2016 5:54

Μέχρι τα υπόγεια του Μαξίμου (!) ακούγονταν τη Δευτέρα (30/05/2016) το βράδυ οι φωνές του Αλ. Τσίπρα, ο οποίος είχε πειστεί ότι η κυβέρνηση, αλλά και ο ίδιος προσωπικά είχαν υποστεί μια σοβαρή ήττα –πολιτική και επικοινωνιακή- λόγω της γνωστής υπόθεσης με τις offshore.

Ο πρωθυπουργός βέβαια (όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες μας) ήταν οργισμένος ήδη απ’ την Κυριακή, λόγω της έκτασης που είχε λάβει το θέμα.

Αλλά πλέον τη Δευτέρα είχε –κυριολεκτικά- «βγει απ’ τα ρούχα του», με αποτέλεσμα να τον δουν οι συνεργάτες του σε μια κατάσταση που δεν τον είχαν δει ποτέ πριν!

Την Κυριακή, μετά τις πρώτες αντιδράσεις του, κυβερνητικά στελέχη και του οικονομικού επιτελείου και του υπουργείου Δικαιοσύνης τον είχαν πείσει ότι η σκανδαλώδης ρύθμιση που είχε ψηφιστεί με το πολυνομοσχέδιο δεν ήταν στην ουσία σκανδαλώδης και ότι θα δίνονταν καίριες απαντήσεις.

Πράγματι, εκδόθηκε μια μακροσκελής ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, με σοβαρά επιχειρήματα.

Ωστόσο η μεγάλη πλειοψηφία των ΜΜΕ (κυρίως δε κανάλια και ραδιόφωνα) την αγνόησαν.

Και το κλίμα που είχε αρχίσει να διαμορφώνεται ήταν αυτό της απώλειας του περίφημου ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς και του Τσίπρα προσωπικά.

Αλλά τα χειρότερα ήρθαν απ’ το πρωί της Δευτέρας.

Η εικόνα κυβερνητικών στελεχών που έβγαιναν στα κανάλια και στα ραδιόφωνα για να υπερασπιστούν τη ρύθμιση ήταν δραματική!

Άγονταν και φέρονταν από στελέχη της αντιπολίτευσης!

Ούτε καν την ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν μπορούσαν να τεκμηριώσουν!ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...