Αποκάλυψη Newsbomb.gr: Οι offshore που «ξεφορτώθηκε» ο Δένδιας!

701687-dendias-photo.jpg

02-06-2016 17:05

Το Newsbomb.gr αποκαλύπτει με ατράνταχτα ντοκουμέντα τη συμμετοχή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Νίκου Δένδια σε offshore εταιρείες με την ιδιότητα του νομικού εκπροσώπου – Μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα που έρχεται ακριβώς τη στιγμή που έχει σηκωθεί η σκόνη από τη διάταξη σκάνδαλο για τις offshore των πολιτικών. 

Τώρα εξηγούνται όλα. Και το ποιοι ήθελαν να περάσει η αρχική διάταξη και το ποιοι θέλουν να «κλείσει» η υπόθεση και να κατακάτσει ο κουρνιαχτός για τις offshore των πολιτικών. 

Όπως έχουμε επισημάνει, η υπόθεση είναι εξόχως θολή και βρώμικη.

Κανένα πολιτικό κόμμα δεν επιθυμεί να συνεχιστούν επί της ουσίας οι συζητήσεις και οι αποκαλύψεις γύρω από τις εταιρείες που διαθέτουν έλληνες βουλευτές στο εξωτερικό και τι ακριβώς δουλειές έκαναν με αυτές τις εταιρείες. 

Όπως θα διαπιστώσετε από το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr γίνεται πλέον αντιληπτό γιατί η ΝΔ αποχώρησε άρον άρον από τη συζήτηση για την απόσυρση της διάταξης για τις offshore.

Ήδη σας έχουμε αποκαλύψει για ποιο λόγο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. επιθυμούσε διακαώς να καλύψει τους υπουργούς της και τα στελέχη της που έχουν ή είχαν δουλειές και deals με εξωχώριες εταιρείες.

Για τον κ. Καμμένο έχουμε επισημάνει αρκετά και για τις εταιρείες της μιας λίρας στην Αγγλία και για την offshore με την ονομασία Pakel Compania Naviera S.A. που αποκαλύψαμε την 1/06/2016. 

Απάντηση βέβαια δεν πήραμε καμία, αλλά και η άρνηση απάντησης, έχει κι αυτή το νόημά της και οδηγεί σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.  

Πάμε τώρα στην περίπτωση του Νίκου Δένδια του οποίου το όνομα ενεπλάκη σε δυο συγκεκριμένες offshore για τις οποίες ο κ. Δένδιας ισχυρίζεται ότι πλέον δεν έχει καμία σχέση. 

Το κακό για τον πρώην υπουργό της ΝΔ είναι πώς είχε σχέση για πάρα πολλά χρόνια και με τις δυο offshore.

Οι επίμαχες εταιρείες είναι:

Η VIDO MANAGEMENT LIMITED και η ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ 

Κατά περίεργο και ανεξήγητο τρόπο οι δυο εταιρείες έχουν νομικό εκπρόσωπο τον κ. Δένδια και διεύθυνση στην Ελλάδα το γραφείο του στην Κέρκυρα.  Η μία εμφανίζεται να δραστηριοποιείται σε αγοραπωλησίες ακινήτων στην περιοχή του βουλευτή της ΝΔ, ενώ η VIDO MANAGEMENT LIMITED εμφανίζεται να μην ασκεί καμία δραστηριότητα. 

Δείτε τα ντοκουμέντα για τις δυο εταιρείες

dendias 11

dendias 22ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr