Στην… πόρτα της ΝΔ 12 στελέχη του «Ποταμιού»

701698-nea-dimokratia.jpg

02-06-2016 16:34

Την απόφασή τους να συνταχθούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανακοίνωσαν δώδεκα πρώην στελέχη και υποψήφιοι βουλευτές του Ποταμιού.

«Κοινοποιούμε σήμερα την απόφασή μας να συνταχθούμε στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη, για έξοδο από την κρίση. Επιδιώκουμε να γίνουμε παραπόταμος, ενός αληθινού ποταμού Ελλήνων που θα μεταρρυθμίσει, επιτέλους, την Ελλάδα και θα την απαλλάξει από τη χειρότερη και πιο ανεύθυνα λαϊκιστική διακυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος. Η Νέα Δημοκρατία, υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, αποτελεί σήμερα τη μόνη δύναμη που μπορεί να ηγηθεί μιας αποτελεσματικής προσπάθειας για να αποκατασταθεί η κυβερνητική σταθερότητα στο εσωτερικό και η αξιοπιστία της χώρας στο εξωτερικό περιβάλλον», ανέφεραν χαρακτηριστικά στη δήλωσή τους.

Παράλληλα, τα δώδεκα πρώην στελέχη του Ποταμιού κάλεσαν τους πολίτες που στήριξαν την επιλογή της ενασχόλησής τους με τα κοινά «να εμπιστευθούν και τώρα την εκτίμησή μας, ότι η πραγματική ελπίδα για την Ελλάδα βρίσκεται στην πλειοψηφική συσπείρωση των πολιτών που επιθυμούν κυβερνήσεις αποτελεσματικές μετά τις εκλογές και όχι απλώς ευχάριστες προεκλογικά. Και πιστεύουμε ότι η σημερινή ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, θα την μετεξελίξει ταχύτατα στην πολιτική δύναμη που μπορεί να εμπνεύσει αυτή τη δημιουργική πλειοψηφική συσπείρωση».

Τα δώδεκα στελέχη, που υπογράφουν τη δήλωση είναι οι Θεοδόσης Ιάκωβος, Λυκούργος Λιαρόπουλος, Νότης Παρασκευόπουλος, Φώτης Σαραντόπουλος, Κωνσταντίνος Δενδρινός, Γιώργος Βλαχογιάννης, Κυριάκος Κωστόπουλος, Νίκος Φραγκουδάκης, Τίνα Μαρασλή, Πασχάλης Βλάχος, Νίκος Ρίζος και Πηνελόπη Δημητρακοπούλου.

Ποτάμι: Δεν τους ανοίγει η ΝΔ

«Οι 12 (που για την ακρίβεια δεν είναι ούτε 12) που κάποιοι ξαφνικά ανακάλυψαν ότι έφυγαν από το Ποτάμι αποχώρησαν από το Κίνημά μας μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Και από τότε κάνουν βόλτες έξω από τη ΝΔ αλλά δεν βρίσκεται κάποιος να τους ανοίξει την πόρτα. Όπως και τότε, έτσι και τώρα τους ευχόμαστε καλή τύχη», ανέφερε, σε σχόλιό της, η Σεβαστουπόλεως.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...