«Να παρέμβουν Τσίπρας και Παυλόπουλος για να δικαστούν επιτέλους οι δολοφόνοι του παιδιού μου»

701674-magdafyssa.jpg

02-06-2016 14:25

«Θέλω να εκφράσω το μεγάλο μου πόνο και την αδικία που ζούμε όλο αυτό τον καιρό. Η δίκη δεν προχωράει. Δεν βλέπω να υπάρχει λύση. Δεν βλέπω από κανέναν αρμόδιο να κάνει κάτι για να μπορέσει να προχωρήσει αυτή η δίκη, με αποκορύφωμα τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης χθες ότι δεν φέρει καμία ευθύνη». Με αυτά τα λόγια, η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του δολοφονηθέντος Παύλου Φύσσα, μίλησε σήμερα, Πέμπτη (02/06/2016) στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου της πολιτικής αγωγής στην ΕΣΗΕΑ.

«Για μένα αυτοί που θα μπορούσαν να απαντήσουν σε όλα αυτά που μας βασανίζουν είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός», συμπλήρωσε η Μάγδα Φύσσα, καλώντας τον Προκόπη Παυλόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα να εξηγήσουν στην οικογένεια για ποιο λόγο σημειώνεται όλη αυτή η καθυστέρηση σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της δίκης των μελών της Χρυσής Αυγής.

«Οι κατηγορούμενοι είναι εκεί έξω, εκεί που άφησε το αίμα του ο Παύλος και η οικογένειά μου είναι υποχρεωμένη να τους βλέπει και να τους ανέχεται», σημείωσε η μητέρα του δολοφονημένου Παύλου.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα, Αντρέας Τζέλης έκανε λόγο για «κοροϊδία» και «εμπαιγμό», ενώ και η Ελευθερία Κουμάντου, μέλος του παρατηρητήριου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής υπογράμμισε ότι «από τους 69 κατηγορούμενους μόνο πέντε ή έξι δίνουν το παρών, ενώ έχουν γίνει 63 δικάσιμοι μέσα σε ένα χρόνο και έχουν εξεταστεί μόνο 16 μάρτυρες».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr