Σε ρόλο τιμητή ο Τσίπρας: «Βάφτισε» επιτυχημένη την τροπολογία επί των offshore

701356-tsipras2-1.jpg

01-06-2016 13:40

Αφού αναλώθηκε σε μια στείρα πολεμική, εκμεταλλευόμενος την αποχώρηση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ από τη Βουλή, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επιδόθηκε σήμερα (01/06/2016) από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση επί της τροπολογίας για τις offshore σε ακόμη ένα «ρεσιτάλ» δημιουργίας εντυπώσεων, χωρίς κανένα απολύτως νόημα.

«Η ΝΔ το έβαλε στα πόδια είτε γιατί συνειδητοποίησε ότι θα έχει απώλειες στην ονομαστική ψηφοφορία, είτε γιατί τρέχουν να προλάβουν την προθεσμία των 60 ημερών για τη συμμετοχή τους στο μετοχικό κεφάλαιο ξένων εταιρειών», είπε ο πρωθυπουργός.

«Εμάς δεν είναι τα δικά μας στελέχη στις λίστες και στα Panama Papers, εμείς είμαστε εδώ με το μέτωπο καθαρό και δίνουμε τον αγώνα για την κάθαρση», πρόσθεσε, στρέφοντας τα βέλη του εναντίον της ΝΔ.

«Παριστάνουν τους εχθρούς του λαϊκισμού, αλλά βασίζουν τη στρατηγική τους στον πλέον ακραίο λαϊκισμό. Η αντιπολιτευτική τακτική του κ. Μητσοτάκη βασίζεται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της διαπλοκής και στα άρθρα του κίτρινου Τύπου. Η αντιπολίτευση προσπάθησε να διαστρεβλώσει την εικόνα της κυβέρνησης και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη κι αυτή είναι μια απαράδεκτη τακτική», σημείωσε ο Αλ. Τσίπρας.

«Κερδίζει διαρκώς η λογική ότι “όλοι είναι μέσα στον βούρκο”. Γι’ αυτό είμαστε σήμερα εδώ, για να μην μείνει αναπάντητη αυτή η κατηγορία. Βελτιστοποιούμε την προηγούμενη ρύθμιση με απόλυτο ίσως και υπερβολικό, κατά κάποιους τρόπο. Όμως μόνο με την υπερβολή μπορεί να απαντήσει κανείς στη λάσπη και τη χυδαιότητα», ανέφερε ο πρωθυπουργός.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...