Οι τζιχαντιστές τα βάζουν και με τη δορυφορική τηλεόραση!

701176-i.jpeg

31-05-2016 22:29

Προτρέπουν τους μουσουλμάνους να καταστρέψουν τις δορυφορικές τηλεοράσεις – Δεν διευκρινίζεται αν θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν δια της βίας την εντολή τους στα εδάφη που ελέγχουν στη Συρία και το Ιράκ

Το Ισλαμικό Κράτος κάλεσε τους μουσουλμάνους να καταστρέψουν τις δορυφορικές τηλεοράσεις τους για να εμποδίσουν τα «εχθρικά κανάλια να ανατρέψουν τις πεποιθήσεις τους και να μολύνουν τα ήθη τους».

Η οργάνωση έδωσε αυτήν την εντολή ενώ εντείνονται οι στρατιωτικές πιέσεις σε βάρος της, ιδίως στα προπύργιά της, τη Φαλούτζα στο Ιράκ και τη Ράκκα στη Συρία.

«Οι εχθροί του Ισλάμ διεξάγουν έναν μιντιακό πόλεμο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, που δεν είναι λιγότερο επικίνδυνος από τη στρατιωτική εκστρατεία τους», ανέφερε η τζιχαντιστική οργάνωση σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της στο Telegram. Το βίντεο αυτό έχει γυριστεί στη Ράκα.

Στο βίντεο διαχωρίζονται τα θρησκευτικά κανάλια που χρηματοδοτούνται από τη Σαουδική Αραβία ενώ προβάλλονται και τα λογότυπα του al-Jazeera και του Orient TV -τηλεόραση που πρόσκειται στη συριακή αντιπολίτευση- καθώς και του αιγυπτιακού θρησκευτικού καναλιού al-Nas.

Στο τέλος του βίντεο υπάρχει μια σκηνή στην οποία άνθρωποι ποδοπατούν δορυφορικά πιάτα για να τα καταστρέψουν. Το 2014 το Ισλαμικό Κράτος ανακήρυξε ένα «χαλιφάτο» στα εδάφη που ελέγχει στη Συρία και το Ιράκ.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...