Η μεταμεσονύκτια ανάρτηση του Αλβάρο για το χωρισμό και οι μηνύσεις!

alvaro

31-05-2016 10:27

Όταν τα λεφτά μπαίνουν στη μέση πολλά αλλάζουν. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μιλάμε για κάποιες χιλιάδες ευρώ αλλά για δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα ξημερώματα με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο instagram ο Αλβάρο Ντε Μιράντα που όλα τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως οδηγείται σε διαζύγιο με την Αθηνά Ωνάση εξαιτίας απιστίας διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ύπαρξη τρίτου προσώπου.

Αναρτώντας στον λογαριασμό του δημοσίευμα της δημοφιλούς ιστοσελίδας της Λατινικής Αμερικής «Glamurama» που αναφέρει «Οριστικός χωρισμός για Αθηνά Ωνάση και Ντόντα Μιράντα. Υπάρχει ήδη στη ζωή του νέο πρόσωπο» απάντησε στα πορτογαλικά «Ένα ακόμη τεράστιο ψέμα! Μεγάλο θράσος»!

Ο γητευτής των αλόγων δέχθηκε εισηγήσεις από τους δικηγόρους του να διαψεύσει εφ’ εξής όλα τα δημοσιεύματα που μιλούν για απιστία και μάλιστα να προχωρήσει και σε μηνύσεις.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση το ρητό «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη» έχει απόλυτη εφαρμογή στην πράξη και το συγκεκριμένο στόρι θα εξελιχθεί σε σήριαλ με πολλές συνέχειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το λάθος του Λιάγκα: Ήθελε να δώσει το τηλέφωνο του ΑΝΤ1 και έδωσε το τηλέφωνο του…

Ελευθερία Αγραφιώτου: Νέα στοιχεία για τον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος!

 

ΠΗΓΗ: Nassosblog


loading...