Ο Ν. Νικολόπουλος για την υποστελέχωση της ΕΛΑΣ στην Αχαΐα

700906-nikolopoulos3.jpg

31-05-2016 7:33

«Ώδινεν όρος και έτεκεν μυν», σχολίασε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος την απάντηση που του έδωσε ο υπουργός Προστασίας Πολίτη Νίκος Τόσκας, στη σχετική ερώτηση του ΧΡΙ.Κ.Ε. για την υποστελέχωση της ΕΛΑΣ Αχαΐας.

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος μετέφερε την αγανάκτηση όλων των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών της Πάτρας, για την άθλια τροχονομική αστυνόμευση και για τα τεράστια κενά που έχουν τα τμήματα και οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και απαίτησε την άμεση ενίσχυσή τους με ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να νοιώσει και πάλι η κοινωνία την προστασία και την ασφάλεια της ΕΛΑΣ.

Ο αρμόδιος Υπουργός, απαντώντας στην ερώτηση του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος μεταξύ άλλων τονίζει: «Εν όψει των προσπαθειών που καταβάλλονται από το Υπουργείο και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την ενίσχυση των περιφερειακών Υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό, ώστε να εκπληρώνεται κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο η αποστολή τους, προκηρύχθηκαν για το τρέχον έτος (2016), προς πλήρωση των κενών οργανικών θέσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, επτά (7) θέσεις αστυνομικών διαφόρων βαθμών και μία (1) θέση Ειδικού Φρουρού οι οποίες θα καλυφθούν, κατά την περίοδο των τακτικών μεταθέσεων, έως το τέλος του μηνός Αυγούστου τ. ε.. Περαιτέρω, θα καταβληθούν προσπάθειες για την ενίσχυση της ως άνω Διεύθυνσης κατά την πραγματοποίηση, εντός του έτους, των συμπληρωματικών μεταθέσεων και των λοιπών τοποθετήσεων αστυνομικού προσωπικού».

Στην ίδια απάντηση ο κ. Ν. Τόσκας δεσμεύεται λέγοντας: «Επίσης, προς την κατεύθυνση της κάλυψης εποχιακών αναγκών των αστυνομικών Υπηρεσιών της χώρας και όσον αφορά στην τρέχουσα τουριστική περίοδο, θα μετακινηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από 1/6 έως 31/10/2016, πέντε (5) αστυνομικοί και πέντε (5) δόκιμοι αστυφύλακες, προς ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας».

Το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα περιορίστηκε να ανταπαντήσει: «Των οικιών υμών εμπυμπραμένων υμείς άδετε…»!ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...