Από φθινόπωρο ξεχάστε 13ο και 14ο μισθό στον ιδιωτικό τομέα

700898-wage-870x418.jpg

31-05-2016 5:57

Τα δύσκολα είναι μπροστά. Παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση θριαμβολογεί για το επικείμενο κλείσιμο της αξιολόγησης, τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

Ο πιο δύσκολος κάβος για τον ελληνικό λαό, που θα αποτελέσει το εφιαλτικότερο όλων των σεναρίων θα είναι η διάλυση των εργασιακών σχέσεων και στον ιδιωτικό τομέα προκειμένου να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.

Οι πολίτες δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί το μέγεθος της συντριβής. Ίσως, όταν καταλάβουν τι ετοιμάζεται να αποδεχθεί η κυβέρνηση, να είναι πλέον πολύ αργά.

Εκτός από τα μέτρα για την επόμενη δόση, το συμπληρωματικό μνημόνιο θα περιλαμβάνει και δεσμεύσεις με τα επόμενα προαπαιτούμενα που αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας η κυβέρνηση κατά τη διαδικασία της δεύτερης αξιολόγησης.

Πριν καν προλάβει να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος, ανοίγει η δεύτερη, για τα λεφτά που θα πρέπει να λάβει η χώρα μας τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Επειδή ακριβώς η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εδώ και μήνες να προχωρήσει σε οποιαδήποτε μεταρρύθμιση, για να μην χαλάσει το βόλεμα της εκλογικής της πελατείας, το «μάρμαρο» θα το πληρώσουν οι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα.

Από το φθινόπωρο λοιπόν έρχονται:

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ