Το νέο πρόσωπο του Μπρούσκο αποκαλύπτεται

433325-5454-7.jpg

31-05-2016 4:57

Ο Μανώλης Κλωνάρης κάνει το τηλεοπτικό σου ντεμπούτο μέσα από μία πολύ επιτυχημένη σειρά. Είχε επιπλέον άγχος όταν ανέλαβες τον ρόλο; 

 «Θέλω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του Ανδρέα Γεωργίου, του συνεργείου και του κόσμου που βλέπει τη σειρά. Το θεωρώ υποχρέωση μου να έχω άγχος» τόνισε στο Mytv.

-Πες μας δύο λόγια για σένα, ώστε να σε γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος…

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ρόδο. Εχω μια μεγάλη οικογένεια: τρεις αδερφές και δυο γονείς, που μας υπεραγαπάνε. Οι συμπεριφορές των ανθρώπων ήταν κάτι που ένιωθα ότι με αφορούσε από μικρό. Παρατηρούσα και έψαχνα γιατί κάποιος άνθρωπος παρουσιάζει μια συγκεκριμένη συμπεριφορά και ψυχολογία. Στο γυμνάσιο μπήκα στο θεατρικό εργαστήρι του σχολείου και ανεβάσαμε παραστάσεις. Έτσι, το «μικρόβιο» της υποκριτικής μπήκε για τα καλό μέσα μου.»

– Και κάπως έτσι άρχισες να το σπουδάζεις;

«Αποφοίτησα από το Θέατρο Τέχνης, που ήταν μεγάλο σχολείο για μένα. Με πήρε μαζί του στο υπόγειο του «Κουν» ο Διαγόρας Χρονόπουλος και με έμαθε θέατρο. Έμαθα από το πώς βάφουν τη σκηνή και φτιάχνουν σκηνικά μέχρι το πώς μπορείς να διαχειριστείς έναν ηθοποιό σκηνικά. Εξαιτίας του Θεάτρου Τέχνης γνώρισα σπουδαίους καλλιτέχνες που με έχουν εξελίξει, όπως η Μανία Παπαδημητρίου, ο Νίκος Καραθάνος, ο Θοδωρής Οικονόμου, ο Ερρίκος Μπελιές, ο Γιάννης Λιγνάδης και, φυσικά, ο Διαγόρος Χρονόπουλος, που προανέφερα, θα ένιωθα μεγάλη ντροπή, αν δεν τους είχα αναφέρει. Χρωστάω ακόμα κάποια «ευχαριστώ»… στην Κίρκη Καραλή, που με πήρε από τις εξετάσεις μου στη σχολή στην παράσταση Γκάμπυ, και στον Χρήστο Τρίποδη, που μου έδωσε δουλειά και επιβίωσα μέσα από το θέατρο τη σεζόν που πέρασε. Και, τέλος, στον Ανδρέα Γεωργίου, που μου έδωσε αυτό τον δύσκολο ρόλο απλόχερα, αψηφώντας το πόσο νέος είμαι στον χώρο.»

– Θα σε δούμε στο Μπρούσκο στην επόμενη σεζόν;

«Ε, ναι! Ακόμη δεν έχετε δει τίποτα.»

-Πώς θα ήθελες να είναι το φετινό τέλος της σειράς;

«Επειδή διάβασα το τελευταίο επεισόδιο της σειράς, μπορώ να σας πω μόνο ότι είναι η αρχή του κακού.»

-Ποια είναι τα καλοκαιρινά σχέδια σου;

«Τελειώνουμε τα γυρίσματα αρχές Ιουνίου και έπειτα από πάρα πολύ καιρό θα πάω στο νησί μου, στη Ρόδο, για διακοπές. Τέλος Αυγούστου θα πάω μόνιμα στην Κύπρο για τη σειρά.»ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...