Μαγικό το δεύτερο live του “The X Factor”

433829-544.jpg

30-05-2016 14:22

Μαγικό  το δεύτερο live του “Τhe Χ-Factor” του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως,  που απόλαυσαν την Παρασκευή το βράδυ οι τηλεθεατές  στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ  σε full High Definition. 

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς υποδέχτηκε στη σκηνή τους τέσσερις κριτές: Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρή Μαραντίνη,  οι οποίοι σ’ αυτό το live είχαν τον τελικό λόγο για το ποιος από τους διαγωνιζόμενους  θ’ αποχωρήσει από το show.

To συγκρότημα «Αυτή & Αυτοί»  από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη και η Χριστίνα Ζαντή από την ομάδα της Τάμτα κλήθηκαν να τραγουδήσουν ακόμη ένα τραγούδι που έκρινε την παραμονή τους στο σόου. Όσο για το συγκρότημα «ΝΜΑ», με βάση την προτίμηση του κοινού, ήταν το γκρουπ που αποχώρησε απ’ ευθείας από το “The X Factor”. Τελικά από την μονομαχία των δύο υποψηφίων η επιτροπή έκρινε να παραμείνει στο σόου η Χριστίνα Ζαντή.

Η Ευαγγελία Αραβανή κατά τη διάρκεια της βραδιάς βρισκόταν στο ειδικά διαμορφωμένα green room, όπου είχε δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα μας ενημέρωνε  και για τα όσα καταγράφονταν στα social media. Τα σκηνικά ήταν εντυπωσιακά για μια ακόμη φορά, όπως και τα χορευτικά που συνόδευαν όλα τα μουσικά κομμάτια υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings. Το κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου από νωρίς το απόγευμα είχε γεμίσει ασφυκτικά με τον κόσμο που ήρθε να δει από κοντά τους διαγωνιζόμενους.

Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και παρέμειναν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι 12 διαγωνιζόμενοι.  Την αρχή του δεύτερου live έκαναν οι «Ν.Μ.Α.» που ερμήνευσαν το «You don’t own me”. Ακολούθησαν και οι υπόλοιποι 11 φιναλίστ με την εξής σειρά: Ανδρέας Λέοντας με το «Αν μου τηλεφωνούσες», Νωαίνα με το «Purple rain”, Χριστίνα Ζαντή με το «Ξανά μανά», “Stereo Soul” με το “All of me”, Αντώνης Φωκάς με το «Σάββατα», Πιλάτος Κουνατίδης με το «Πίνω από κει ψηλά για σένα», Τάνια Μπρέαζου με το «Μαζί σου», «Αυτή & Αυτοί» με τα «Καίγομαι» και «Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια», Ίαν Στρατής με το “Let me entertain you”, Χριστιάνα Μπούνια με το “Highway to hell” και Αλέξανδρος Πιτσάνης με το «Υδροχόος».

Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες ανέβηκαν στη σκηνή και ο Σάκης Ρουβάς βάση της ψηφοφορίας του κοινού ανακοίνωσε τους τρεις διαγωνιζόμενους με τις λιγότερες ψήφους.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...