Μπρούσκο: Το ένοχο μυστικό της Μελίνας

433303-65654-15.jpg

30-05-2016 11:07

Το ψέμα της Μελίνας τη φέρνει για ακόμα μια φορά αντιμέτωπη με τον Αχιλλέα, ενώ Χρυσάνθη και Διαμαντής ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τον Πάτροκλο.

H Μελίνα συνειδητοποιεί ότι ο εγωισμός του Αχιλλέα δεν πρόκειται να του επιτρέψει να υποχωρήσει και ότι ο γάμος τους βρίσκεται πλέον σε κίνδυνο και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Η Αναστασία αρνείται να διαλύσει το συνεταιρισμό με τους Ματθαίους, γεγονός που θυμώνει πολύ τον Παύλο και τον Σήφη. Μια ξεχασμένη απόδειξη κοσμηματοπωλείου που βρίσκει τυχαία ο Αχιλλέας θα προκαλέσει τον πανικό στη Μελίνα, η οποία προσπαθεί να θολώσει τα νερά.

 Πανικόβλητη η Μελίνα λέει στον Αχιλλέα πως πρόκειται για μια αγορά την οποία έκανε πριν από τρία χρόνια σε συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο, πιστεύοντας πως η ιστορία θα λήξει, όμως, η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο Αχιλλέας είναι παιδικός φίλος με τον κοσμηματοπώλη… Η εμμονή του Ροκάκη για τη Βασιλική τον οδηγεί να την παρακολουθήσει άλλη μία φορά, μόνο που σε αυτή την περίπτωση στέκεται τυχερός, καθώς η Βασιλική πηγαίνει για τζόκινγκ μόνη στο δάσος.

Ο Σήφης είναι έξαλλος με την Αναστασία, η οποία δυσκολεύει κάθε επαφή του με την Άλκηστη. Ο φόβος μήπως αποκαλυφθεί το «μυστικό» της κάνει τη Μελίνα να φέρεται περίεργα, βάζοντας τον Αχιλλέα σε ανησυχία για την υγεία της. Ο Πάτροκλος τρομοκρατεί την Αλεξάνδρα, προκειμένου να μην πει πουθενά ότι τον είδε να βγαίνει από το ξενοδοχείο με τη Δήμητρα, ενώ ο Διαμαντής ρωτάει τον Τζιράκη αν αυτός δάνεισε τον Πάτροκλο. Οι Ματθαίοι ετοιμάζονται να κατέβουν στα Χανιά, προς μεγάλη χαρά της Μελίνας που κάνει τα ψώνια της τελευταίας στιγμής. Η τυχαία συνάντηση, όμως, με τον Στέφανο, τον κοσμηματοπώλη, φίλο του Αχιλλέα, θα τη φέρει σε αμηχανία, για λογούς” που μόνο η ίδια γνωρίζει…        

Πηγή: ΤηλεκοντρόλΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr