Θεοδωράκης εξυμνεί Σημίτη: Είναι ένα από τα ελάχιστα εθνικά κεφάλαια της χώρας

700638-simitistheodorakis.jpg

30-05-2016 11:29

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε το πρωί της Δευτέρας (30/05/2016) ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης για τον Κώστα Σημίτη, σε μια στιγμή που έχει αρχίσει να ακούγεται ξανά το όνομα του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ στα πολιτικά πράγματα.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και ερωτηθείς συγκεκριμένα για τον ρόλο που θα μπορούσε να διαδραματίσει ο Κ. Σημίτης, ο Στ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «είναι ένα από τα ελάχιστα εθνικά κεφάλαια της χώρας».

Και πρόσθεσε: «Τον ακούμε, τον υπολογίζουμε αλλά δεν πρέπει να τον εμπλέκουμε σε μικροκομματικά παιχνίδια».

Εξάλλου, ο επικεφαλής του Ποταμιού επανέλαβε ότι η επιβολή νέων φόρων δεν θα αποδώσει και χρειάζεται μια διαφορετική ανάγνωση του μνημονίου καθώς πρέπει να κοπούν σπατάλες και όχι να προστίθενται νέοι φόροι.

Σχετικά με τα όσα ανέφερε σε πρόσφατο άρθρο του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης για τις επιβαρύνσεις σε όσους ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, ο Στ. Θεοδωράκης δήλωσε: «Υπάρχει υποκρισία από τους “φευγοευρωπαίους” που θέλουν να απολαμβάνουν τα καλά της εξουσίας, να κάνουν ό,τι τους λέει ο Σόιμπλε και να λένε στους αδύναμους ότι “εσένα σκεφτόμαστε και στο τέλος της ημέρας, σε εσένα θα τα δώσουμε”».

Τέλος, σχολιάζοντας το ζήτημα που έχει ξεσπάσει για τις offshore και για το εάν πολιτικά πρόσωπα θα πρέπει να έχουν εξωπαράκτιες εταιρείες, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε: «Οι πολιτικοί δε μπορεί να έχουν ούτε offshore ούτε λεφτά στο εξωτερικό και όσοι έχουν πρέπει να υποχρεωθούν να φέρουν τα λεφτά πίσω. Δεν μπορεί να λέει κάποιος ότι “θέλω να σώσω την Ελλάδα αλλά τα δικά μου λεφτά θα είναι ασφαλή κάπου στο εξωτερικό”».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...