Μέχρι αύριο οι αιτήσεις για 2.135 προσλήψεις σε υπουργεία για τους επιτυχόντες του 1998

697506-asep.jpg

19-05-2016 10:20

Εως αύριο Παρασκευή 20 Μαΐου έχουν περιθώριο οι υποψήφιοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για τις 2.135 προσλήψεις-εξπρές σε πέντε υπουργεία.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ έτους 1998, που έλαβαν βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης κατά κατηγορία και κλάδο.

Οι επιτυχόντες, σύμφωνα με το Εθνος, θα τοποθετηθούν σε κενές οργανικές θέσεις των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Υπηρεσίες Πρώτης Υποδοχής και Ασύλου), Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Εισαγγελίες Πρωτοδικών, Πρωτοδικεία, Ειρηνοδικεία, εφετεία, φυλακές κ.λπ.), Υγείας (νοσοκομεία, κέντρα υγείας), Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (κεντρική υπηρεσία, ΣΕΠΕ, ΙΚΑ-ΕΤΑΜ κ.λπ.) και Πολιτισμού και Αθλητισμού (κεντρική υπηρεσία, μουσεία, Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών κ.λπ.).

Διαγωνισμοί για 780 μονίμους στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Στην κάλυψη 780 θέσεων δικαστικών υπαλλήλων που θα στελεχώσουν τις δικαστικές υπηρεσίες θα προχωρήσει μέχρι το τέλος του έτους το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν δικαστικούς επιμελητές, γραμματείς, πραγματογνώμονες αλλά και επιστήμονες Πληροφορικής. Παράλληλα εκκρεμεί η πρόσληψη επιστημόνων και διοικητικών στην Εισαγγελία Εγκλημάτων Διαφθοράς, καθώς και σωφρονιστικών υπαλλήλων στα καταστήματα κράτησης.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...