Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό

700197-koutsoumpas-3.jpg

28-05-2016 13:03

Οι κυβερνώντες των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να σταματήσουν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό κοροϊδεύοντάς τον με γελοία επιχειρήματα, τόνισε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά την εκδήλωση των αποκαλυπτηρίων του μνημείου των αγωνιστών του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος και του διευθυντή του Λαϊκού Διδασκαλείου Πελοποννήσου Πάνου Γεωργόπουλου, στην Κερπινή Γορτυνίας.

Ειδικότερα στη δήλωσή του ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε: «Οι κυβερνώντες των ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ να σταματήσουν να εμπαίζουν τον ελληνικό λαό, κοροϊδεύοντάς τον με γελοία επιχειρήματα, ψηφίζοντας αντιλαϊκά βάρβαρα μέτρα τα οποία για να τα δικαιολογήσουν και για να έχουν τα εύσημα του κ. Σόϊμπλε, της κ. Μέρκελ και των εταίρων τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, λένε μεγάλα ψέματα, αναλήθειες μπροστά στον ελληνικό λαό που ματώνει για να κερδίσουν οι λίγοι, για να κερδίζουν οι εταίροι και πάντα ο ελληνικός λαός να είναι τα μόνιμα υποζύγια».

Ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε ότι «η αντίσταση, ο αγώνας είναι το μοναδικό μήνυμα που πρέπει να στείλει όλος ο ελληνικός λαός σήμερα απέναντι σε μια κυβέρνηση που συνεχίζει τη βρώμικη δουλειά που έχουν αρχίσει οι προηγούμενοι».

Βασική ομιλήτρια στην εκδήλωση αποκαλυπτηρίων ήταν η Στέλλα Χρηστέα, μέλος του γραφείου περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, η οποία μεταξύ άλλων, υπογράμμισε: «Σήμερα τιμάμε το ΚΚΕ που το 2018 συμπληρώνει εκατό χρόνια ζωής, αγώνα και προσφοράς. Τιμάμε την 3η μεραρχία του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος, που δεν λύγισε ποτέ, τιμάμε τον αγωνιστή και διευθυντή του Λαϊκού Διδασκαλείου Πελοποννήσου Πάνο Γεωργόπουλο».

Τόνισε ότι εκείνα τα δύσκολα χρόνια «το ΚΚΕ προσέφερε τα καλύτερα παιδιά του» και πρόσθεσε: «Το ΚΚΕ εκφράζει πάντα το νέο. Τότε συγκρούστηκαν δύο κόσμοι, από τη μια το ΚΚΕ και η εργατική τάξη κι από την άλλη η καπιταλιστική τάξη. Από τη μια η περηφάνια και από την άλλη ο κόσμος της αγριότητας».

Αυτοί οι δύο κόσμοι, επισήμανε η κ. Χρηστέα, υπάρχουν και σήμερα και συγκρούονται, «από τη μια εμείς, οι πολλοί, ο κόσμος της εργατιάς και από την άλλοι αυτοί που υπερασπίζονται τον ξεπεσμένο καπιταλισμό».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η βουλευτής Πειραιά Διαμάντω Μανωλάκου, νεολαίοι της ΚΝΕ και πολύς κόσμος από όλη την Γορτυνία.

Οι εκδηλώσεις για το Λαϊκό Διδασκαλείο Πελοποννήσου θα κορυφωθούν αύριο με κεντρική ομιλία του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στα Τρόπαια Γορτυνίας.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr