Αλέξης Γεωργούλης: Όλα όσα αποκάλυψε για τη σειρά «The Durrells»

433495-geo.jpg

27-05-2016 16:30

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε για την βρετανική σειρά The Durrells που γυρίστηκε στην Κέρκυρα.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, που υποδύεται τον Κερκυραίο οδηγό ταξί, μίλησε για τα μαγικά γυρίσματα της πολυσυζητημένης σειράς, σημειώνοντας ότι ήταν πολύ τιμητικό για την εταιρεία παραγωγής και το BBC που επέλεξαν να δουλέψουν με Έλληνες όχι μόνο για το καστ αλλά και για το συνεργείο. Σχετικά με τα γυρίσματα, ανέφερε πως έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια και δαπανήθηκε αρκετός χρόνος ώστε να μεταμορφωθεί η Κέρκυρα στο νησί της δεκαετίας του ‘30 και αποκάλυψε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη μετατροπή του σκηνικού.

Μάλιστα ο Αλέξης Γεωργούλης, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV, σημείωσε ότι η συνεργασία ήταν πολύ πετυχημένη, ένιωσε πολύ ωραία που δούλεψε σε μία τόσο μεγάλη παραγωγή και ανυπομονεί για τα γυρίσματα του 2ου κύκλου στην Κέρκυρα τον Αύγουστο!

Η σειρά, που σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης ήδη από το 1ο επεισόδιο στη Μεγάλη Βρετανία, θα προβληθεί στο OTE CINEMA 4HD την Τρίτη 7 Ιούνιου στις 22.00 και θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα την ίδια ώρα.

Η συνέντευξη θα προβληθεί την Κυριακή 29 Μαΐου η εκπομπή Buzz του ΟΤΕ TV, στις 20.30 στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 1 HD.ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr