Μπρούσκο: Ο Σήφης δίνει τελεσίγραφο στην Άλκηστη να ξεμπερδεύει με τον γάμο της

432367-mprousko.jpg

27-05-2016 8:00

Ο Σήφης δίνει τελεσίγραφο στην Άλκηστη να ξεμπερδεύει με τον γάμο της, προκειμένου να ζήσουν μαζί αυτή την παράφορη έλξη που ένιωσαν σαν και οι δυο από την πρώτη στιγμή της συνάντησης τους.

Ο Αχιλλέας, από την άλλη, τρώγεται ακόμα με τη Μελίνα σε σχέση με τον Σήφη, ενώ ένα «τρομακτικό» όνειρο που είδε πραγματικά τον φέρνει εκτός εαυτού μπροστά στη Μελίνα, η οποία το μόνο που κάνει είναι να παίρνει στην πλάκα την όλη κατάσταση. Ο Ματθαίος εξακολουθεί να βιώνει τη μελαγχολία του χωρισμού του με την Αναστασία και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του.

Έτσι ζητά από μία κοπέλα που εργάζεται στο κτήμα Δημοσθένους να βγουν για φαγητό. Και ενώ η συμφωνία με του Ιταλούς έχει μπει σε καλό δρόμο, οι Ματθαίοι πρέπει να πάνε στο Χανιά για να συνεννοηθούν με τους Γιαννακάκηδες τις τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Στο μεταξύ, ο Νεκτάριος, πιεσμένος από τη σχέση του με την Αλεξάνδρα, αποφασίζει να μιλήσει στη Δήμητρα, ενώ ο Πάτροκλος αναγκάζεται να ζητήσει χρήματα από την Αναστασία, καθώς πρέπει να αρχίσει να αποπληρώνει τον τοκογλύφο.

Πηγή: MytvΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...