Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας απέκλεισε διαγραφή του χρέους και έφερε σκληρότερο μνημόνιο

699791-konstantopoulou.jpg

26-05-2016 22:58

Για ανατριχιαστικό κείμενο, αλλά και για ένα μνημόνιο που μπαίνει βαθύτερα στην Ελλάδα, έκανε λόγο η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, σχολιάζοντας το κοινό ανακοινωθέν του Eurogroup.

«Ουσιαστικά, περιγράφει τους μηχανισμούς, με τους οποίους θα εγκαθιδρυθεί ακόμη πιο βαθιά το Μνημόνιο. Περιγράφει με ανείπωτο κυνισμό την διαρκή αναπαραγωγή διαδικασιών εποπτείας, επιτήρησης, ελέγχου και επιτροπείας στην πραγματικότητα. Δεν αποκρυσταλλώνει κανενός είδους πρόοδο σε σχέση με την απελευθέρωση της χώρας από τα Μνημόνια. Αντίθετα, λέει ξεκάθαρα ότι χρειάζεται συμπληρωματικό Μνημόνιο» ανέφερε χαρακτηριστικά η πρώην πρόεδρος της Βουλής στην τηλεόραση του Blue Sky, συμπληρώνοντας:

«Λέει ότι θα μπουν επιπλέον προϋποθέσεις προκειμένου να εκταμιεύονται τμηματικά οι δόσεις και περιγράφει έναν εφιαλτικό μηχανισμό, ο οποίος, το χειρότερο απ’ όλα, είναι το ότι γίνεται αποδεκτός από την ελληνική κυβέρνηση. Όσο για το χρέος, που ακούγαμε τόσο καιρό ότι θα ληφθεί δήθεν μία απόφαση, η οποία θα αφήσει τη χώρα να ανασάνει, τώρα, με την υπογραφή της κυβέρνησης Τσίπρα έχει επισφραγισθεί ο αποκλεισμός της διαγραφής χρέους».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...