Κάντο όπως ο Καμμένος: O Βούτσης βλέπει σχεδόν… αντισυνταγματική την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

699585-voutsis2.jpg

26-05-2016 10:13

Όσο κι αν ο πρόεδρος της Βουλής προσπάθησε σήμερα, Πέμπτη (26/05/2016) να ξεφύγει επιμελώς από την απίθανη δήλωση του «κοινωνικά ευαίσθητου» υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ότι η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι αντισυνταγματική, δεν τα κατάφερε.

Με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο Νίκος Βούτσης είπε ότι η αύξηση του ΦΠΑ κινείται στα όρια της αντισυνταγματικότητας και πρόσθεσε: «Εγώ δεν θα το έλεγα όπως το είπε ο Πάνος Καμμένος, όμως το μέτρο είναι πολύ προβληματικό. Μας είχε σοκάρει πέρυσι το καλοκαίρι που το διαπραγματευόμασταν, η επιμονή των εταίρων να επιβληθεί. Φαινόταν ότι είχε στοιχεία ανταγωνιστικότητας».

Διαβάστε εδώ την απίστευτη δήλωση του Πάνου Καμμένου

Για το «ταμείο» της συμφωνίας στον απόηχο του προχθεσινού Eurgroup, ο πρόεδρος της Βουλής είπε πως «τώρα μπαίνουμε σε ένα κύκλο διακυβέρνησης. Κλείνει ο κύκλος της διαπραγμάτευσης. Τώρα δοκιμάζεται η Αριστερά στην Ελλάδα».

«Δεν προβλέπω κανενός είδους σύγκλιση η διεύρυνση με άλλα κόμματα. Μόνοι μας ψηφίσαμε και πήραμε όλο το κόστος, ουδείς πρόσθεσε την ψήφο του, αν και δεν την ζητήσαμε κιόλας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Βούτσης.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...