Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έτσι σταμάτησαν τα Καλημερούδια – «Δύσκολο το να ξαναβγούμε»!

433072-capture.jpg

25-05-2016 10:57

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στο «Όλα Πρώτη φορά» για το τέλος της εκπομπής «Καλημερούδια» και για την αποχώρηση του Μαρτάκη πριν πάρουν όλοι μαζί την απόφαση να σταματήσουν!

«Όσο περνάει ο καιρός και δεν λύνεται το θέμα, είναι πολύ δύσκολο το να ξαναβγούμε. Η σεζόν τελειώνει όπου να ‘ναι, οπότε μιλάμε για του χρόνου», είπε και συνέχισε: «βέβαια, του χρόνου δεν ξέρουμε τα πράγματα πώς θα είναι. Υπό αυτή την έννοια, το τοπίο είναι τόσο αβέβαιο, που δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».

Και τόνισε: «Όταν σταματήσαμε, υπήρχαν κάποια προβλήματα τα οποία δεν μας επέτρεπαν να κάνουμε τη δουλειά μας έτσι όπως έπρεπε. Κανείς δεν μας είπε “σταματάτε και τέλος!”».

Όσο για το γεγονός ότι ο Κώστας Μαρτάκης αποχώρησε πρώτος, πριν σταματήσει η εκπομπή, η Ντορέττα είπε: «είχε και τις συναυλίες στην Αυστραλία, αλλά, σε μια επαγγελματική σχέση, όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως έχουν συμφωνηθεί, ο καθένας έχει το δικαίωμα να το χειριστεί όπως θέλει. Σέβομαι και κατανοώ απόλυτα τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει, ακόμα κι αν αποχώρησε νωρίτερα. Τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα από πριν, έτσι κι αλλιώς».ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...