Παραίτηση Καμμένου ζητά η αντιπολίτευση – Θύελλα αντιδράσεων

699079-kammenos1.jpg

24-05-2016 18:22

Την έντονη αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης έχουν προκαλέσει οι προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Καμμένος, από τη Σύρο όπου βρέθηκε σήμερα, χαρακτήρισε εγκληματική και αντισυνατγματική την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, τροπολογία που ο ίδιος είχε ψηφίσει πριν από δύο ημέρες στη Βουλή.

Οι δηλώσεις του κ. Καμμένου προκάλεσαν, όπως ήταν φυσικό, την αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, θέτοντας ζήτημα παραίτησης του υπουργού.

«”Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, είναι μια απόφαση αντισυνταγματική…”. Αυτά δήλωσε σήμερα στη Σύρο ο κ. Πάνος Καμμένος. Καταγγέλλει αυτά που ο ίδιος και ο συνεταίρος του κ. Τσίπρας ψήφισαν στη Βουλή, μόλις πριν από δύο ημέρες. Ομολογεί ότι έκαναν “έγκλημα”. Ομολογεί ότι νομοθετούν αντισυνταγματικά. Τώρα πια δεν έχει άλλη επιλογή. Οφείλει να παραιτηθεί. Σήμερα».

Ο βουλευτής Αττικής του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένου για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, έκανε στο περιστύλιο της Βουλής, την ακόλουθη δήλωση:

«Έχουμε χάσει το μέτρημα με το πόσες φορές ήταν να παραιτηθεί ο κ. Καμμένος. Και με τη σημερινή του δήλωση για τον ΦΠΑ στα νησιά ομολόγησε ανερυθρίαστα ότι ψήφισαν μια αντισυνταγματική και εγκληματική πράξη. Προφανώς το “για την Ελλάδα ρε γαμώτο” έχει γίνει “για την καρέκλα ρε γαμώτο”».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr