Επένδυση 1,5 εκατ. ευρώ σε τουριστική εγκατάσταση στην Αργολίδα

698913-24-07-12-image-44.jpg

24-05-2016 9:09

Μια νέα επένδυση στον Νομό Αργολίδας έρχεται να προστεθεί την φετινή σεζόν την τουριστική αγορά της ευρύτερης περιοχής του Ναυπλίου.

Πρόκειται για το πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 4ρων αστέρων «The Grove Seaside Hotel», δυναμικότητας 140 δωματίων που βρίσκεται πάνω στην παραλία του Δρεπάνου, 10 χλμ. από την πόλη του Ναυπλίου.

Η επένδυση, όπως τονίστηκε σε ειδική εκδήλωση, προσεγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ προερχόμενα από ίδια κεφάλαια και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των δωματίων, των κοινόχρηστων χώρων, των δωματίων για ΑΜΕΑ καθώς και πλήρη ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό της κουζίνας. Το πρόγραμμα αναβάθμισης του ξενοδοχείου θα ολοκληρωθεί το 2017 με έργα στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο «The Grove Seaside Hotel» έχει συνάψει 4ετή συνεργασία με τον μεγάλο Γερμανό tour operator FTI, γεγονός που διασφαλίζει αυξημένη ροή Γερμανών τουριστών, όπως τονίζεται.

Το Δρέπανο βρίσκεται στο κέντρο των περισσοτέρων αξιοθέατων της Αργολίδας, καθώς απέχει 27 χλμ. από τις Μυκήνες, 26 χλμ. από το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, 47 χλμ. από τα οινοποιεία της Νεμέας και 68 χλμ. από το Πόρτο Χέλι και τις Σπέτσες.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...