Βόλος: Φόβοι για τη ζωή του αγνοούμενου κτηνοτρόφου


23-05-2016 10:22

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα (23/05) οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 59χρονου κτηνοτρόφου από το Νεοχωράκι Αλμυρού όμως αυτές παραμένουν άκαρπες.

Στιγμές αγωνίας για τους ανθρώπους του αγνοούμενου κτηνοτρόφου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (21/05), όταν στα ορεινά του Αλμυρού μαινόταν σφοδρή κακοκαιρία.

Οι οικείοι του ενημέρωσαν τις Αρχές και υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών, αλλά μέχρι τώρα οι προσπάθειες δεν έχουν αποτέλεσμα.

Πλέον, οι έρευνες πραγματοποιούνται σε μεγαλύτερη ακτίνα από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου σφηνωμένο σε βράχια.

Ήδη στην περιοχή καταφθάνει ομάδα της ΕΜΑΚ, με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, αλλά και σκύλους από την Αθήνα, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν άνδρες από την ΕΜΑΚ Θεσσαλίας, εθελοντικές ομάδες από τον Βόλο, πυροσβεστικές δυνάμεις από τα κλιμάκια Αλμυρού και Βόλου και χωριανοί οι οποίοι βοηθούν δείχνοντας περάσματα και μονοπάτια στη δύσβατη περιοχή.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, κατά τις οδηγίες συγγενών τού αγνοουμένου, εντοπίστηκε το όχημά του, στη θέση «Γαβράκι», κοντά στην πηγή της Καρυάς, σφηνωμένο ανάμεσα σε βράχια και λίγα μέτρα πιο κάτω βρέθηκε σκισμένο το πουκάμισό του. Ο κτηνοτρόφος για να φτάσει στο μαντρί του θα έπρεπε να περάσει μέσα από το φουσκωμένο από το πολύ νερό ρέμα και, όπως δείχνουν οι έρευνες, το επιχείρησε κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr