Ντορέττα για Μαρτάκη: «Ήταν μια δική του απόφαση και…»

432687-doretta-papadimitriou-people-154-2.jpg

23-05-2016 9:00

H Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλά για την αποχώρηση του Κώστα Μαρτάκη, ενώ η ε κπομπή “Καλημερούδια” συνεχιζόταν

Το γεγονός πως ο Κώστας (σ.σ. Μαρτάκης) ήταν ο μόνος που έφυγε από την εκπομπή μια εβδομάδα πριν αποφασιστεί συνολικά να σταματήσετε σε στενοχώρησε;

Ήταν μια δική του απόφαση και δεν μπορώ να πω πως με στενοχώρησε, γιατί αντιλαμβάνομαι και σέβομαι τους λόγους για τους οποίους μπορεί να το έκανε. Ο καθένας έχει το δικαίωμα όταν δεν γίνεται αυτό που έχει συμφωνηθεί σε ότι αφορά τη δουλειά του να λειτουργήσει αναλόγως.

Καθώς έχετε και φιλική σχέση και δεδομένου πως γινόταν μια συνολική προσπάθεια, δεν ένιωσες πως λίγο σε κρεμάει;

Δεν μπορώ να του το χρεώσω αυτό γιατί είμαι σίγουρη πως δεν είχε τέτοια πρόθεση. Είναι τραγουδιστής, έχει και τη βασική του τη δουλειά, είχε τα θέματά του. Δεν θέλω να το κρίνω. Δεν πρόκειται για προσωπικές σχέσεις, αλλά επαγγελματικές. Μην κοιτάς που εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δένομαι τόσο στις συνεργασίες.

Υπάρχει περίπτωση να βγείτε ξανά στον αέρα;

Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Αντιλαμβάνομαι, όμως, πως όσο περνάει ο καιρός, ακόμα κι αν φτιάξει η κατάσταση στο κανάλι, δεν θα είναι κάτι που θα γίνει αυτή τη σεζόν, καθώς είμαστε ήδη στα μέσα Μαίου. Εύχομαι να βρεθεί μια λύση, όχι για τα Καλημερούδια, αλλά για όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στο Mega.

Αυτή τη στιγμή οι μόνες εκπομπές που βγαίνουν ζωντανά είναι η Κοινωνία Ώρα Mega με Καμπουράκη και Οικονομέα και το δελτίο;

Ναι κι από ότι ενημερώνομαι μια βγαίνουν και μια δεν βγαίνουν λόγω των κυκλικών στάσεων εργασίας τεχνικών και δημοσιογράφων. Μακάρι να αποδειχθεί πως αυτό είναι ένα μεταβατικό στάδιο που θα οδηγήσει σε μια καλύτερη μέρα.

Πηγή: PeopleΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...