Γιατί να επιλέξουμε στέβια αντί για ζάχαρη

432678-90d754feb72c8e6231278e39b23c00f2_l.jpg

23-05-2016 8:07

Όλοι έχετε σίγουρα ακούσει για το φυτό στέβια και τη γλυκιά του γεύση, το οποίο έχει έρθει στην Ελλάδα από το 2011, όταν έγινε μόνιμη η έγκρισή για τη χρησιμοποίησή της στην Ευρώπη.

Η στέβια, έλαβε πολύ σύντομα μία θέση στη βιομηχανία τροφίμων, η οποία άρχισε να παράγει προϊόντα χρησιμοποιώντας αντί για ζάχαρη, γλυκοζίτες στεβιόλης, το γλυκαντικό που προκύπτει από τα φύλλα του φυτού στέβια.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr



ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...