Ο φωτογράφος πρίγκιπας Νικόλαος

432162-nikolaos2.jpg

23-05-2016 8:00

Ο Πρίγκιπας Νικόλαος έχει ταλέντο στην φωτογραφία. Αυτό φαίνεται μέσα από τις εκθέσεις που έχει κάνει σε Λονδίνο και Κατάρ.

Ο πρίγκιπας Νικόλαος ασχολείται πολύ με την φωτογραφία αν και στην αρχή ξεκίνησε ως χόμπι. Σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα ABC ρωτήθηκε για την ενασχόλησή του με την πολιτική. «Η πολιτική είναι μια εντελώς διαφορετική τέχνη. Προς το παρόν είμαι συγκεντρωμένος στη φωτογραφία, η οποία είναι η τέχνη με την οποία είμαι παθιασμένος». Αυτές του οι δηλώσεις στάθηκαν αφορμή να φουντώσουν για ακόμη μια φορά οι φήμες που θέλουν τον πρίγκιπα Νικόλαο ν’ ασχολείται με την πολιτική στην Ελλάδα. Αυτό είναι κάτι που γράφεται κατά καιρούς και δεν έχει διαψευσθεί από κανέναν.

Τέλος, ο πρίγκιπας Νικόλαος δήλωσε για την Ελλάδα: «Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι Έλληνας και βλέπουμε πως οι Έλληνες βοηθούν όλους αυτούς τους ανθρώπους. Στην Ελλάδα έχουμε τη λέξη «φιλότιμο» που σημαίνει αλτρουισμός, συμπόνια, ενσυναίσθηση. Οι Έλληνες το έχουν δείξει αυτό σε πολύ μεγάλο βαθμό»ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr

loading...