Πολυνομοσχέδιο – Μητσοτάκης προς Τσίπρα: Στοιχίσατε στην ελληνική οικονομία 21 δισ. ευρώ

698423-mhtsotakhs-boylh.jpg

22-05-2016 20:33

Απάντηση στα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του στη βουλή, έδωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την δευτερολογία του, εξαπολύοντας σκληρή επίθεση και κατηγορώντας για ακόμα μια φορά τον πρωθυπουργό ως «άσχετο» και «ψεύτη».

«Κύριε Τσίπρα με κατηγορήσατε στην ομιλία σας στην πρώτη τοποθέτηση, ότι σας αποκάλεσα άσχετο και ψεύτη», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέτοντας με νόημα στην συνέχεια την ερώτηση, «Ένας πρωθυπουργός που αναγνωρίζει δημόσια ότι αυταπατήθηκε είναι καταρτισμένος;».

«Ο πρωθυπουργός που έταζε ότι θα σκίσει τα μνημόνια και θα δώσει την 13η σύνταξη είναι ειλικρινής;».

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε απευθυνόμενο και πάλι στον Αλέξη Τσίπρα πως ο κόσμος, «ξέρει τα ψέματα που είπατε» και «ξέρει ότι τον παραπλανήσατε», σημειώνοντας ότι η δεύτερη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν δίνει έφεση για τους πρώτους έξι μήνες διακυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσoτάκης άφησε και αιχμές κατά του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση λέγοντας, «κύριε πρόεδρε της βουλής τη συζήτηση για το τι έγινε το πρώτο εξάμηνο του 2015 θα τη συνεχίσετε ποτέ;»

Εξαπολύοντας δεύτερο κύμα επίθεσης προς τον πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε, «Στοιχίσατε στην ελληνική οικονομία 21 δις. ευρώ και αυτό δεν αμφισβητείται».

«Που αναφέρεται το υπερταμείο με ζωή 100 χρόνια στη προηγούμενη συμφωνία του Αύγουστου; Που αναφέρονται αυτά όπως και κόφτης; Ο «κόφτης» είναι το τίμημα της προσωπικής σας αξιοπιστίας και σας τον επέβαλαν ως τιμωρία», διερωτήθηκε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Πλέον δεν σας πιστεύουν ούτε στην Ελλάδα ούτε στο Εξωτερικό».

«Δεσμεύετε τη χώρα σε πρωτόγεννη πλεονάσματα για 15 χρόνια, τα οποία δεν είναι βιώσιμα», κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr