ΣΟΚ στην ελληνική showbiz – Έριξαν χάπι βιασμού σε μοντέλο

montelo

22-05-2016 11:08

Η φωτογραφία αποτυπώνει ανάγλυφα την κατάσταση στην οποία βρέθηκε αργά χθες το βράδυ το νεαρό μοντέλο Αναστασία Βοσκανίδου.

Το κορίτσι για καλή της τύχη βρέθηκε με παρέα φίλων σε γνωστό στέκι της παραλιακής. Και το γράφω έτσι καθώς η κολλητή φίλη της Ισιδώρα Καζαζιάδου μαζί με έναν ακόμη γνωστό της… την μετέφεραν στο Λαϊκό νοσοκομείο με δύσπνοια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

X Factor: Διαγωνιζόμενη που πάει στα live είναι κόρη γνωστής παρουσιάστριας!

X Factor: Τι ακούστηκε την ώρα που τραγουδούσε η διαγωνιζόμενη; (VIDEO)

 

Τι συνέβη ακριβώς; Το κορίτσι βγήκε, ήπιε μόλις δυο ποτά και λίγη ώρα μετά αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Μια έντονη ζάλη χωρίς ωστόσο να θέλει να κάνει εμετό. Σα να βρίσκεται σε άλλη διάσταση. Ζήτησε από τους φίλους της να την μεταφέρουν σπίτι και αυτό έγινε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Έπεσε για ύπνο θεωρώντας πώς ήταν το ποτό. Μια λιωμένη βότκα. Όμως λίγη ώρα μετά αισθάνθηκε να πνίγεται… να μην μπορεί να αναπνεύσει. Η Ισιδώρα αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο και μαζί πήγαν στο Λαικό. Εκεί οι γιατροί την υπέβαλαν σε εξετάσεις, στις οποίες διαπιστώθηκαν ίχνη του χαπιού που χρησιμοποιείται για βιασμούς. Ευτυχώς σήμερα είναι όλα καλά και το νεαρό μοντέλο ηρεμεί στο σπίτι της. Περαστικά… και προσοχή.

 

 

 

Πηγή: nassosblog

 


loading...