Η Ντορέττα μιλάει πρώτη φορά μετά τη διακοπή του «Καλημερούδια» και είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα

432497-desktop80.jpg

21-05-2016 8:56

Απογοητευμένη, συνειδητοποιημένη αλλά και σε μία περίοδο όπου ετοιμάζεται για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίουη οποία ξεδιπλώνει για πρώτη φορά τα χαρτιά της, μετά την ξαφνική διακοπή της εκπομπής «καλημερούδια» που παρουσίαζε στο Mega κάθε πρωί. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός μιλάει για αυτή την ξαφνική διακοπή, για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε καθημερινά αλλά και για τους συνεργάτες της…

Πότε ξεκίνησαν τα προβλήματα και καταλάβατε πως η κατάσταση είναι πραγματικά ανησυχητική; Γράφτηκε πως ήσασταν πάνω από 2 μήνες απλήρωτοι.

Το κεφάλαιο Mega είναι ένα πολύ ευαίσθητο κεφάλαιο. Μια κατάσταση πολύ δυσάρεστη που δεν έχει επηρεάσει μόνο εμένα και τα Καλημερούδια αλλά το σύνολο των εργαζομένων. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, όμως, γιατί το βλέπω λίγο σαν ‘τα εν οίκω μη εν δήμω’. Τα τελευταία 2 χρόνια, το Mega είναι το σπίτι μου επαγγελματικά. Η ουσία είναι πως το κανάλι περνά μια πολύ δύσκολη στιγμή, όπως και όλη η χώρα, και όσα συμβαίνουν είναι πέρα από τον έλεγχό μας. Ακόμα και οι ιθύνοντες είναι στην ίδια κατάσταση με εμάς, γιατί το θέμα είναι συνολικό. Όπως είπα και στην τελευταία εκπομπή που προβλήθηκε, φτάσαμε σε ένα σημείο που ήταν πια αναγκαστικό να γίνει αυτό το διάλλειμα.

Πότε είχες ενημέρωση πως εκείνη η Παρασκευή θα ήταν η τελευταία σας εκπομπή;

Το μάθαμε λίγες μέρες πριν. Ήμασταν συνέχεια σε μια αναμονή και μιλούσαμε όλη μαζί η ομάδα με τους ανθρώπους του καναλιού. Υπήρχε απόλυτη συνεννόηση και όλοι είχαμε διάθεση να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, παρόλο που υπήρχαν προβλήματα. Φτάσαμε όμως σε ένα σημείο που δεν γινόταν να συνεχίσουμε.

Είχες έντονη συναισθηματική φόρτιση όταν αποχαιρέτησες το κοινό.

Ήμουν πολύ φορτισμένη. Δένομαι πάρα πολύ με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι κάθε φορά – μου έχει βγει και σε κακό σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά έτσι είμαι. Δεν μπορώ να το αλλάξω. Λέω ‘αυτή τη φορά θα είμαι μόνο επαγγελματίας, χωρίς συναισθηματισμούς’, αλλά τελικά μπαίνει και το συναίσθημα. Πέρα από αυτό, τα Καλημερούδια ήταν μια εκπομπή για την οποία πασχίσαμε. Ξεκίνησε πολύ δύσκολα, μέχρι να βρούμε τα πατήματά μας, να μας μάθει ο κόσμος. Δουλέψαμε πολύ, γιατί κανένας από εμάς δεν είχε ξανακάνει κάτι αντίστοιχο. Είχαμε πολύ σκληρό ανταγωνισμό, εκπομπές που είναι χρόνια στον αέρα. Δεν ήταν εύκολο να φτάσουμε εκεί που φτάσαμε τελικά, μέσα στην πρώτη κιόλας σεζόν μας. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι που σε σχετικά σύντομο χρόνο καταφέραμε να στεκόμαστε αξιοπρεπώς απέναντι στον ανταγωνισμό. Ήμασταν αντάξιοι και ισάξιοι, άσχετα με το τι μπορεί να αρέσει στον καθένα, γιατί ο κάθε τηλεθεατής έχει τις προτιμήσεις του.

Πηγή: peopleΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...