Δείτε τι ψηφίζουν την Κυριακή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ

697987-vouli-fakos.jpg

21-05-2016 7:15

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποφάνθηκε και επίσημα πλέον πόσο αξίζουν οι ζωές των περίπου 11 εκατ. πολιτών που ζουν σε αυτή τη χώρα: 7.500 κόλλες Α4. Με ένα πολυνομοσχέδιο διαστάσεων «μαμούθ», το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου υποθηκεύει μια για πάντα το παρόν και το μέλλον αυτής της χώρας, αποδεικνύοντας ότι η ευημερία των αριθμών βρίσκεται πέρα και πάνω από την ευημερία των ανθρώπων. Όλα θυσία στον ματωμένο βωμό των δανειστών και ο Έλληνας πολίτης στον… γύψο της δήθεν Αριστεράς.

Επιμέλεια: Χρήστος Θ. Παναγόπουλος

Τόσο μεγάλη εξαπάτηση του ελληνικού λαού δεν έχει επαναληφθεί στη σύγχρονη Πολιτική Ιστορία αυτού του τόπου.

Το νομοσχέδιο κατατέθηκε με τη μορφή του επείγοντος την Τετάρτη (18/05/2016). Εύλογο ερώτημα: μέσα σε πόσα εικοσιτετράωρα μπορούν να διαβαστούν, να αξιολογηθούν και να ελεγχθούν 7.500 σελίδες; Εκτός κι αν οι βουλευτές της συμπολίτευσης έχουν αποφασίσει ότι δεν ζουν στον αληθινό κόσμο αλλά στον κόσμο του Matrix, όπου όλα είναι δυνατά και μπορούν να καταργούνται όλοι οι φυσικοί νόμοι!

Σε αυτό τον ιδιόμορφο «Λεβιάθαν* των νομοσχεδίων» περιλαμβάνονται στην κυριολεξία όλα: αυξήσεις στον ΦΠΑ και τους έμμεσους φόρους, παράδοση των «κόκκινων» δανείων ως βορά στις «ύαινες» των ξένων κερδοσκοπικών, το νέο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων, αλλά και το ξεπούλημα των συνολικά 14 περιφερειακών αεροδρομίων έναντι πινακίου φακής.

Με ξεχωριστή τροπολογία εισάγεται και ο περιβόητος δημοσιονομικός «κόφτης», ο νέος «βραχνάς» που μας κληροδότησε η πρόσφατη «διαπραγμάτευση» της Αθήνας με τους εκπροσώπους των Θεσμών.

Ήδη από το μεσημέρι της Πέμπτης (19/05/2016) το νομοσχέδιο συζητείται στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, ενώ σήμερα, Σάββατο (21/05/2016) εισάγεται στην Ολομέλεια, με την ψήφισή του να αναμένεται τη νύκτα της Κυριακής.

*Λεβιάθαν: Μυθικό τέρας που περιγράφεται στην Παλαιά Διαθήκη και στο ΤαλμούδΠΗΓΗ : Newsbomb.gr