«Δίδυμα φεγγάρια»: Ο Στέργιος απαγάγει το παιδί της Αλίκης

432198-didima-feggaria.jpg

20-05-2016 22:07

Η Ελισάβετ πάει να βρει την Αλίκη και της λέει πως ο Ανδρέας Ταξόπουλος μπορεί να ζει και να βρίσκεται στην Αμερική. Η Αλίκη έχει παραισθήσεις, ο Απόστολος τη συμβουλεύει να πάρει άδεια και η Αρετή της δίνει τα κλειδιά για το εξοχικό της.

Ο Δημήτρης πάει με εξώδικο στην Αλίκη για το μωρό, αλλά εκείνη τον διώχνει, ενώ ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στην Κατερίνα. Η Έλενα τους ενημερώνει πως ο Νικόλας είπε μόνο τη φράση «θέλω τη μαμά μου». Ο Φίλιππος αναλαμβάνει να την πάει στο γραφείο της, μια που είναι κοντά στο δικό του. Η Αγάπη τους βλέπει μαζί και παρεξηγεί την κατάσταση. Ο Στέργιος με ένα συνεργάτη μπαίνουν στο σπίτι της Αλίκης όταν λείπουν όλοι, ρίχνουν αναίσθητη την νταντά και παίρνουν το μωρό.

Ο Αντώνης πείθει την Κατερίνα να κάνουν ένα απλό γάμο στο δημαρχείο στις επόμενες πέντε μέρες. Ο Απόστολος λέει σε όλους ότι οι εξετάσεις του Παύλου είναι πολύ καλές και η θεραπεία στο Λονδίνο θα έχει θετικά αποτελέσματα, ενώ η Ελισάβετ γυρίζει σπίτι, βρίσκει φιμωμένη τη Γεωργία και το παιδί άφαντο. Καταλαβαίνει πως το πήρε ο Στέργιος ο οποίος δεν το αρνείται και της λέει να μην τολμήσει να συναντήσει την Αγάπη. Στη συνέχεια της δίνει εντολή να πάει να βρει τον Φίλιππο και να υποδυθεί την Αγάπη. Ο Αντώνης μιλάει στην Κατερίνα για τον Γιάννη, τον οκτάχρονο αδελφό του, και ότι θέλει να μείνει μαζί τους, αλλά εκείνη αντιδρά.

Ο Μπρούνο βρίσκει το εξώδικο και πάει θυμωμένος στο κομμωτήριο, όμως, ο Δημήτρης με τη Λίτσα χειροδικούν εναντίον του και τον αφήνουν αναίσθητο. Η Ελισάβετ πηγαίνει να δει τον Φίλιππο υποδυόμενη την Αγάπη και του λέει ότι της τελείωσε ο έρωτας και γύρισε στον άνδρα της. «Έχω ένα δίλημμα. Αν είχα συμπεριφερθεί αλλιώς, θα είχαν πάρει άλλο δρόμο τα πράγματα; Θέλω να αλλάξω, αλλά μου μένει λίγος χρόνος», λέει ο Παύλος στο μοναχό Αμβρόσιο.

Ο Δημήτρης λέει στη Σίλα ότι ο Μπρούνο είναι συμφεροντολόγος και παντρεύτηκε την Ελισάβετ επειδή είναι αδελφή της Αγάπης. Η Αγάπη ρωτά τον Φίλιππο για την Έλενα κι αυτός της εξηγεί ότι «είναι η ψυχολόγος τον Νικόλα». «Σ’ αγαπάω, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα» του λέει κι αυτός την αντιμετωπίζει αρχικά σαν τρελή. Συνειδητοποιεί ότι την προηγούμενη μέρα δεν είχε μπροστά του την Αγάπη από τον τρόπο που την αγκαλιάζει ο Νικόλας. Μαζί πηγαίνουν να αντιμετωπίσουν την Ελισάβετ. «Γιατί το έκανες αυτό;» ρωτά η Αγάπη την αδελφή της, αλλά εκείνη φεύγει έχοντας στο μυαλό την απειλή του Στέργιου.

Ο Παύλος δεν βρίσκει την Αλίκη η οποία έχει πάει μια βόλτα και γυρίζοντας εκείνη βλέπει να της έχει αφήσει το αγαπημένο της λουλούδι, μια ορχιδέα. Η Λίτσα βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Δημήτρης βλέπει στο σπίτι της τον Θόδωρο και της ζητά να διαλέξει τον ίδιο ή τον εραστή της. Ο Θόδωρος θυμώνει με τη στάση της Λίτσας και της λέει πως θα περάσει αύριο να πάρει τα πράγματα του. Η Ελισάβετ παραδέχεται στον Μπρούνο ότι βλέπει κρυφά τον Δημήτρη, ενώ η Αγάπη πάει στο σπίτι της Αρετής για να πάρει ένα παιχνίδι που ξέχασε η Λένια και βρίσκει εκεί την Αλίκη.

Πηγή: ΤηλεκοντρόλΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...