Υπάρχει μια οδοντόκρεμα που συνεργάζεται με το σάλιο σου

697828-xamogelo1.jpg

20-05-2016 11:00

Το σάλιο είναι ένα από τα θαύματα της φύσης και του οργανισμού μας.

Στην σύνθεσή του περιέχει ένζυμα και πρωτεΐνες που με την σειρά τους συνθέτουν ένα φυσικό σύστημα άμυνας που συμβάλλει στη διατήρηση της ισορροπίας της μικροχλωρίδας του στόματος. Προστατεύει και ωφελεί τα ευεργετικά βακτήρια, ενώ ελέγχει την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη επιβλαβών, για τη στοματική υγεία, βακτηρίων. Με λίγα λόγια, το σάλιο προφυλάσσει την στοματική σου υγεία.

Αυτή η ισορροπία ωστόσο είναι ευαίσθητη και μπορεί εύκολα να διαταραχθεί και άρα να μειωθούν οι προστατευτικές ιδιότητες του σάλιου. Εδώ έρχεται η Zendium να αλλάξει τα πάντα! Εμπνευσμένη από τη Bιοεπιστήμη, η Zendium είναι η πρώτη παγκοσμίως οδοντόκρεμα με ένζυμα και πρωτεΐνες, ίδια με αυτά που χρησιμοποιεί το στόμα μας για να προστατεύεται φυσικά από τα βακτήρια. Συνεργάζεται δηλαδή με το σάλιο μας για να μας προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία με τον πιο φυσικό τρόπο.

Σύμφωνα με τον Δρ. Θοδωρή Αναγνωστόπουλο, Βιολόγο, Science Communicator: «Η Zendium αποτελεί ένα πολύ χειροπιαστό παράδειγμα για το πώς η Βιοεπιστήμη, μπορεί να δημιουργεί νέα δεδομένα στη στοματική υγεία, με επαναστατικά προϊόντα, τα οποία λειτουργούν σε αρμονία με τον ανθρώπινο οργανισμό και προάγουν τον ρόλο της πρόληψης». Επειδή λοιπόν η Zendium λειτουργεί σε απόλυτη αρμονία με τον οργανισμό σου καταφέρνει και κάτι ακόμα που καμία οδοντοκρεμα δεν έχει καταφέρει: να μην αλλοιώνει την γεύση σου!

Έχει ήπια σύνθεση χωρίς SLS, με ήπιο παράγοντα αφρισμού και διακριτική γεύση συνεπώς δεν αλλοιώνει την αντίληψη της γεύσης και σέβεται τους μαλακούς ιστούς του στόματος. Γι αυτό η Zendium είναι αποτελεσματική αλλά ήπια ταυτόχρονα, κατάλληλη και για άτομα που έχουν τάση να εμφανίζουν στοματικά έλκη. Έχει δηλαδή όλα όσα χρειάζεται το στόμα σου για να ενισχυθούν οι φυσικές του άμυνες και παράλληλα σου χαρίζει φρέσκια αναπνοή και πιο λευκά δόντια. Ήθελες κάτι περισσότερο; Υπάρχει!

Υπάρχουν 4 διαφορετικές γεύσεις για να διαλέξεις: η Zendium Complete Protection για ολοκληρωμένη προστασία των δοντιών και της στοματικής κοιλότητας. Η Zendium Fresh για αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Η Zendium Gentle Whitening αποκατάσταση της φυσικής λευκότητας των δοντιών και η Zendium Sensitive, ειδικά σχεδιασμένη για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια και 2 ακόμη παιδικές: μια για παιδιά από 1-6 ετών και μια για παιδιά άνω των 7.

Η σειρά ολοκληρώνεται από το στοματικό διάλυμα Zendium που δεν περιέχει αλκοόλ αλλά ένζυμα και πρωτεΐνες και από 3 διαφορετικές οδοντόβουρτσες για να βρεις την δική σου. Αναζήτησε ολόκληρη λοιπόν την σειρά στα καταστήματα και χάρισε στο σάλιο σου, στην φυσική άμυνα του στόματός σου δηλαδή, τον πιο πολύτιμο σύμμαχο!ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr