Αποκλειστικό Newsbomb: Egyptair– Έκρηξη δείχνουν φωτογραφίες δορυφόρου

697762-egypt1.png

20-05-2016 6:52

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr φέρνουν στο φως νέα στοιχεία από τις αγωνιώδεις έρευνες γύρω από το μοιραίο αεροσκάφος της Egyptair το οποίο εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/05).

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνονται από τις έρευνες των αρμοδίων αρχών, γύρω από την συντριβή του αεροσκάφους που πραγματοποιούσε την πτήση MS804 της Egyptair, με αεροφωτογραφίες να δείχνουν ότι σημειώθηκε έκρηξη στην άτρακτο του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, αεροφωτογραφίες από δορυφόρο που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές της Αιγύπτου, δείχνουν το αεροσκάφος της Egyptair εν πτήση, όταν στην μέση της ατράκτου και σε σημείο κοντά στα φτερά εμφανίζεται μεγάλη λάμψη.

Οι ειδικοί που ανέλυσαν τα φωτογραφικά καρέ αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε στο χώρο τον αποσκευών. 

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι ο μικρός εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε λίγη ώρα πριν απογειωθεί τον αεροσκάφος από υπάλληλο του αεροδρομίου ο οποίος εργάζεται στη υπηρεσία εκφόρτωσης των αεροσκαφών.

Μετά την έκρηξη, το αεροσκάφος έγειρε αριστερά και δεξιά και στην συνέχεια άρχισε η γρήγορη βύθιση του προς την θάλασσα.

Την ίδια ώρα, έρευνες έχουν ξεκινήσει από τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες για τον εντοπισμό του δράστη. Μελετούν όλα τα βίντεο του αεροδρόμιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...