Πανελλήνιες 2016: Δείτε πρώτοι στο Newsbomb.gr τα θέματα σε Μαθηματικά, Ιστορία, Φυσική και Βιολογία

697761-14052360.jpg

20-05-2016 6:32

Ολοκληρώνεται σήμερα, Παρασκευή 20 Μαΐου η πρώτη εβδομάδα των Πανελληνίων – Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016, με τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων να εξετάζονται στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, στην Ιστορία, Βιολογία και Φυσική Γενικής Παιδείας.  

Για τρίτη μέρα ρίχνονται στη «μάχη» των πανελληνίων οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ομάδα Β’) , οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε 4 μαθήματα γενικής παιδείας. Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και Ιστορία για όσους εξετάζονται με το νέο σύστημα και σε Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία, Βιολογία και Φυσική για όσους θα διαγωνιστούν με το παλαιό σύστημα.

Υπενθυμίζεται ότι, τα μαθήματα, για τα οποία έχει καθοριστεί εξεταστέα ύλη κοινή για το παλαιό και το νέο σύστημα, συνεξετάζονται.

Όπως και στα προηγούμενα μαθήματα, έτσι και σήμερα (20/5), το Newsbomb.gr θα σας παρουσιάσει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις στην Ιστορία Γενικής Παιδείας, στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, στη Φυσική και στη Βιολογία.

Το Newsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, βρίσκεται δίπλα στο πλευρό των μαθητών και μεταδίδει πρώτο τα θέματα και τις απαντήσεις.

Με συνεχή ροή σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», θα σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2016 και σειρά για τους μαθητές έχουν την Ιστορία Γενικής Παιδείας.

Συνεχής ροή για τα θέματα των Πανελληνίων – Πανελλαδικών 2016 

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2016

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 2016ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr