Όλες οι απορίες για την ψωρίαση & την ψωριασική αρθρίτιδα από την Επιδέρμια και την Abbvie

343505-9cccdf940ada305fd601e5ff737612ed_l.jpg

18-05-2016 16:07

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Ψωρίαση εφ’ όλης της Ύλης» πραγματοποιεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ασθενών με Ψωρίαση και Ψωριασική Αρθρίτιδα «Επιδέρμια» την Τετάρτη, 25 Μαΐου, στο πλαίσιο των δράσεών του για την πληροφόρηση των ασθενών, του οικογενειακού τους περιβάλλοντος αλλά και του ευρύτερου κοινού σχετικά με τη νόσο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» (Αίθουσα «Ουρανός», Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) με ομιλητή τον κ. Δημήτρη Ρηγόπουλο, Καθηγητή Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρο της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρίας, ενώ θα προλογίσει ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου «Επιδέρμια», κ. Ρένος Βαμβακούσης.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τον Καθηγητή κ. Ρηγόπουλο, όπου το κοινό θα μπορεί να θέσει ερωτήματα για θέματα που το απασχολούν, όπως οι επιπτώσεις της νόσου στους ασθενείς, οι νεότερες εξελίξεις στην αντιμετώπισή της κ.α.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της βιοφαρμακευτικής εταιρείας AbbVie. Είσοδος Ελεύθερη για το Κοινό Ώρα Έναρξης: 20.00 μ.μ – Ώρα Προσέλευσης: 19:30ΠΗΓΗ : Onmed.gr


loading...