Σοκαριστικό βίντεο: Έτσι ζει μια γυναίκα που πάσχει από βουλιμία

boulimia

18-05-2016 13:53

Μια γυναίκα που δίνει μάχη με τη βουλιμία για περίπου 18 χρόνια ανασυνθέτει την καθημερινότητα ενός ανθρώπου που, όπως εκείνη, ζει με την επικίνδυνη διατροφική διαταραχή.

Στο «Α Day In The Life Of A Bulimic» καταγράφεται η ζωή της Αμερικανίδας blogger EDucating Shanny που ξυπνά, ζυγίζεται ξανά και ξανά, τρώει ανεξέλεγκτα και μετά κάνει ξανά και ξανά εμετό.

Το βίντεο δείχνει επίσης και την επίδραση που έχει η βουλιμία στην υγεία της: έχασε δόντια και μαλλιά ενώ το να τρώει, να ζυγίζεται και να κάνει εμετό είναι το απόλυτο και απαρέγκλιτο καθημερινό της πρόγραμμα.

Η Shanny, που παλεύει με τη βουλιμία από τα 13 της, τόνισε σε ένα άλλο βίντεο πως δεν ξέρει καν πώς είναι να έχει κανείς υγιή σχέση με το φαγητό και πως έχει πλησιάσει αρκετές φορές στο θάνατο.

Εξηγεί πως το βίντεο που δείχνει μια τυπική ημέρα της δεν ανταποκρίνεται στη σημερινή κατάστασή της αλλά ήθελε να δείξει πόσο άσχημα μπορούν να γίνουν τα πράγματα και να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τις διατροφικές διαταραχές και να ενθαρρύνει όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα να ζητήσουν βοήθεια.

«Είμαι βουλιμική εδώ και σχεδόν 18 χρόνια, ακόμα προσπαθώ», εξομολογείται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

loading...